Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τηλεοπτικός αστέρας κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρενόχληση παιδιών

Τηλεοπτικός αστέρας κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρενόχληση παιδιών

Με… συνοπτικές διαδικασίες, ο Μάικλ Τέρνερ “κόπηκε” από την βρετανική σειρά “Coronation street”, ύστερα από τις καταγγελίες που του έχουν απαγγελθεί για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρεχνόχληση 19 παιδιών.

Ο 48χρονος ηθοποιός -πατέρας δυο παιδιών-θα δικαστεί στις 27 Φεβρουαρίου. Εκπρόσωπος του καναλιού ITV, που παίζεται η σειρά, δήλωσε: “Με δεδομένη τη σοβαρότητα των κατηγοριών, ο Μαίκλ Λε Βελ (σ.σ. Το όνομά του στο σίριαλ) δεν θα εμφανίζεται στο Coronation Street, καθώς εκκρεμούν οι νομικές υποθέσεις του. Δεν θα ήταν σωστό να προβούμε σε κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή”.

Ο ηθοποιός είχε αρχικά συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά η έρευνα σταμάτησε τρεις μήνες αργότερα, όταν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία εις βάρος του.

Ωστόσο, ύστερα από επανεξέταση της υπόθεσης από δικηγόρους της Εισαγγελικής Υπηρεσίας, λήφθηκε η απόφαση να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού.

Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2011, ο Τέρνερ είπε ότι ήταν “ευτυχής που είχε απαλλαγεί εντελώς” ευχαρίστησε την αστυνομία για την ενδελεχή έρευνα, καθώς και τους συντελεστές της σειράς και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη.

Η Άλισον Λέβιτ, νομικός σύμβουλος του Διευθυντή της Εισαγγελίας, αφού επανεξέτασε ένα φάκελο με στοιχεία που σχετίζονταν με τις κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα, καθώς και την προηγούμενη απόφαση να μην ασκηθεί δίωξη στον ηθοποιό, δήλωσε: “Επανεξέτασα πολύ προσεκτικά τα στοιχεία της υπόθεσης και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία και πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για 19 σεξουαλικές παρενοχλήσεις παιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού”.

Ο Λεβελ που χώρισε πέρυσι με τη γυναίκα του, Τζάνετ Μπέβερλι, είναι ένας από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς αστέρες, χάρη στη συμμετοχή του στο “Coronation Street” τα τελευταία 30 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: “Δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση στην εφηβεία από σκηνοθέτη”

 

Επί 42 χρόνια ιερείς κακοποιούσαν κωφά παιδιά – Συνταρακτικές ιστορίες (VIDEO)

Δημοσιογράφος κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον διάδοχο του Ρέσλερ!

Στο στόχαστρο η δημοσιογράφος που κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε