Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Την ανάγκασαν να διασχίσει γυμνή όλο το χωριό

Την ανάγκασαν να διασχίσει γυμνή όλο το χωριό

Ένας από τους γιους της, κατηγορήθηκε ότι έκανε παιδί με μια παντρεμένη γυναίκα. Και η 50χρονη μητέρα του ήταν εκείνη αναγκάστηκε να πληρώσει το τίμημα.

Αναγκάστηκε να διασχίσει ολόκληρο το χωριό γυμνή!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Νελόρ Μπάλα, 50 χλμ. βόρεια του Ισλαμαμπάντ όταν ένας άνδρας, ο Μοχάμαντ Σαλμάν, που λείπει συχνά από το σπίτι του γιατί εργάζεται στη Λαχώρη της ανατολικής Ινδίας, άρχισε να υποψιάζεται πως ένας από τους γιους της γειτόνισσάς του κοιμήθηκε με τη γυναίκα του και αυτή έμεινε έγκυος, εξήγησε αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

Έξαλλοι ο Σαλμάν και τα αδέλφια του πήγαν στο σπίτι των δύο υπόπτων, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τη μητέρα τους μόνη στο σπίτι. “Την έβγαλαν από το σπίτι, τής ξέσχισαν τα ρούχα και την ανάγκασαν να περπατήσει γυμνή στο δρόμο”, εξήγησε ο αξιωματικός της αστυνομίας.

Κανείς δεν κατέθεσε μήνυση. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε από κατοίκους του χωριού. Δύο άτομα συνελήφθησαν. Το 50χρονο θύμα κατέθεσε στην αστυνομία.

Τα δικαιώματα των γυναικών δεν προστατεύονται στο Πακιστάν, καθώς δεν έχει ψηφιστεί νομοσχέδιο κατά της βίας σε βάρος τους αρκετά χρόνια τώρα εξαιτίας της αντίθεσης ριζοσπαστικών θρησκευτικών κομμάτων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε