Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Την είχαν για νεκρή – Βρέθηκε να παίζει video games 10 χρόνια μετά!

Την είχαν για νεκρή – Βρέθηκε να παίζει video games 10 χρόνια μετά!

Ένας ακόμα καυγάς ανάμεσα στη 14χρονη Xiaoyun και τη μητέρα της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ανήλικη. Η ανήλικη επέλεξε τη διέξοδο της φυγής και εξαφανίστηκε για 10 χρόνια.

Όλοι θεωρούσαν το ανήλικο κορίτσι νεκρό. Τα χρόνια είχαν περάσει και οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της είχαν πέσει στο νεκρό. Μέχρι τη στιγμή που κλήθηκαν σε ένα ίντερνετ καφέ στην επαρχία Zhejiang, στην Κίνα. Η 24χρονη πλέον κοιμόταν εκεί.

Βρέθηκε να παίζει παιχνίδια και μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι η ταυτότητά της ήταν πλαστή. Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε εγκαταλείψει το σπίτι της μετά από καυγά με τη μητέρα της επειδή δεν πήγαινε στα μαθήματα και επιβίωσε με τα χρήματα που της έδιναν οι πελάτες και το προσωπικό του ίντερνετ καφέ για 10 χρόνια.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να βρει τον φάκελο εξαφάνισής της και επικοινώνησε με την οικογένειά της. Οι γονείς της είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Πίστευαν ότι δεν θα την δουν ποτέ ξανά. “Ονειρευόμουν πολλές φορές ότι γυρίζει σπίτι”, δήλωσε η μητέρα της που δεν είχε αλλάξει αριθμό, ελπίζοντας ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους. “Είμαι πεισματάρα και θυμώνω εύκολα, οπότε πολλές φορές τη μάλωνα. Έχουν περάσει 10 χρόνια και τώρα είναι ενήλικη. Δεν θα τη μαλώσω ποτέ ξανά”, είπε η συγκλονισμένη μητέρα.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε