Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Την έκαψε ζωντανή μέσα σε ασανσέρ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι άνδρας έκαψε ζωντανή μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας μια 64χρονη γυναίκα.
Φρικτό θάνατο βρήκε μία γυναίκα, η οποία κάηκε ζωντανή μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας στην Νέα Υόρκη, έπειτα από ενέδρα που της είχε στήσει ένας άνδρας, ψεκάζοντάς την με υγρό και βάζοντάς της φωτιά με κοκτέιλ μολότοφ, σύμφωνα με τον Guardian.
 
Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο άνδρας που ήταν ντυμένος ως εξολοθρευτής, περίμενε την γυναίκα, όταν άνοιξαν οι πόρτες του ανελκυστήρα στο κτήριο Prospect Heights του Μπρούκλιν. Τότε την ψέκασε με σπρέι και της έβαλε φωτιά.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη από το Σάββατο το βράδυ και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
 
Η βάρβαρη αυτή επίθεση, κράτησε σε περίπου ένα λεπτό και καταγράφηκε από δύο κάμερες ασφαλείας, η μία μάλιστα βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ.
 
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το βίντεο δείχνει τις πόρτες του ασανσέρ να ανοίγουν στον πέμπτο όροφο, όπου βρισκεται το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας και τον δράστη να προχωρά και να της ρίχνει το σπρέι.
 
Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 64 περίπου ετών, κρατούσε τσάντες από ψώνια στα χέρια της, έκανε στροφή 180 μοιρών και κάθισε οκλαδόν σε μία προσπάθεια να προστατευτεί. Ωστόσο, ο άνδρας της έριξε σπρέι κατευθείαν στο πρόσωπο και συνέχισε να την ψεκάζει «μεθοδικά» γύρω από το κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός της, μέχρι που της έπεσαν οι τσάντες και σωριάστηκε στο ασανσέρ.
 
Τότε ο δράστης έβγαλε έναν αναπτήρα τύπου BBQ, τον χρησιμοποίησε για να ανάψει ένα κουρέλι σε ένα μπουκάλι και περίμενε για λίγα δευτερόλεπτα προτού πυρπολήσει την γυναίκα, προκαλώντας καπνούς μέσα στο ασανσέρ.
 
Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει τα κίνητρα της δολοφονικής αυτής επίθεσης, ωστόσο εικάζει ότι γνώριζε το θύμα.
 
Παράλληλα, έχει δώσει εικόνες του στην δημοσιότητα που τον δείχνουν να φορά ένα μαύρο τζάκετ, χειρουργικά γάντια και με μία λευκή μάσκα και στο κεφάλι του κάτι σαν γυαλιά ηλίου. Φαίνεται, επίσης, να κρατά κάτι που μοιάζει με μεταλλικό δοχείο με ένα ακροφύσιο και ψεκάζει την ώρα που μπαίνει στο ασανσέρ.
 
 
 
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε