Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Της απαγόρευσαν να υποβάλει πλέον μηνύσεις γιατί τους “έσπασε” τα νεύρα!

Πόσο να αντέξει κανείς. Είχε πάθει μανία στο να υποβάλει μηνύσεις και πλέον οι δικαστές βαρέθηκαν να την βλέπουν οπότε πήραν δραστικά μέτρα…
Πήγαινε κυρία μου στην ευχή του Θεού κι άφησέ μας επιτέλους ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας…
 
Αυτή ήταν τελικά η απάντηση της αυστραλιανής Δικαιοσύνης σε μια δικομανή κυρία που τα τελευταία 7 χρόνια είχε υποβάλει μηνύσεις κατά πολιτών, εταιρειών, αστυνομικών, βουλευτών, δικηγόρων και δικαστών, κατηγορώντας τους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για ψυχολογικό βιασμό και σαδισμό!
 
Πρόκειται για την Stansislawa Bahonko, που την τελευταία επταετία έχει καταφύγει 26 φορές σε δικαστήρια της Βικτόριας, 15 φορές στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο και 16 φορές στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.
 
Στη τελευταία της προσφυγή, ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο να λάβει ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός άνδρα τον οποίο και κατονόμασε ως Ανώνυμο Άγνωστο!
 
Για πρώτη φορά, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη το 2004 κατά του συνδικάτου των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, κατηγορώντας τους ότι δεν δέχθηκαν την παραίτησή της.
 
Μετά από όλα αυτά, την περασμένη βδομάδα ο δικαστής αποφάσισε ότι στο μέλλον δεν θα γίνονται αποδεκτές από τη Δικαιοσύνη οι προσφυγές της Bahonko.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε