Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τιτανικός – Kate Winslet: Άφησα τον Τζακ να πεθάνει

Τιτανικός – Kate Winslet: Άφησα τον Τζακ να πεθάνει

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από το τραγικό φινάλε του περίφημου ειδυλλίου της Kate Winslet και του Leonardo DiCaprio στον Τιτανικό. Μιλώντας στο Jimmy Kimmel Live, η Kate αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό για την ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ το 1997 λίγες ημέρες προτού οι δύο πρωταγωνιστές βρεθούν στα φετινά βραβεία, διεκδικώντας το χρυσό αγαλματίδιο.

“Οι άνθρωποι είναι πάντα ενθουσιασμένοι να βλέπουν τον Leo και εμένα στον ίδιο χώρο. Είναι πολύ όμορφο”. Αποκάλυψε ότι ο Leonardo DiCaprio χαμογελά ακόμα με το τραγικό τέλος του κινηματογραφικού τους ειδυλλίου, με τον Jimmy Kimmel να της επισημαίνει πως τον άφησει να παγώσει στα νερά. “Συμφωνώ” παραδέχτηκε η Kate. “Νομίζω ότι θα μπορούσε άνετα να χωρέσει επάνω στο κομμάτι της ξύλινης πόρτας”.

 

 

 

 

 

Η ερμηνεία της στον Τιτανικό της είχε χαρίσει υποψηφιότητα Α’ Γυναικείου Ρόλου, χωρίς να είναι αυτή η πρώτη της. Δύο χρόνια νωρίτερα, το 1995, είχε προταθεί για την ερμηνεία της στην ταινία της ηθοποιού Emma Thompson “Λογική και Ευαισθησία”. “Ήμουν 19 ετών και βρίσκομαι στα βραβεία της Ακαδημίας με τους γονείς μου. Το μόνο που θυμάμαι είναι τον πατέρα μου να λέει “F*** me, είναι ο Quincy Jones!”. Ήταν σαν παιχνίδι βρες τον διάσημο”.

Πηγή: Etonline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε