Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το Α-380 ο γίγαντας των αιθέρων παρασύρει άλλο αεροπλάνο στο JFK – Δείτε το βίντεο

Το αεροπλάνο - γίγας την ώρα που συγκρούεται με το μινι ΦΩΤΟ REUTERS
Κι όμως παρολίγον να γίνει αεροπορική τραγωδία σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου. Δείτε το βίντεο την ώρα που το αεροπλάνο “παίρνει” μαζί του το άλλο αεροπλάνο!
Το μεγαθήριο της Airbus A 380 με τα χρώματα της Air France μόλις έχει προσγειωθεί στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και πηγαίνει προς την φυσούνα του. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες το φτερό του Airbus “κότσαρε” την ουρά ενός μικρότερου αεροπλάνου της Comair και το πήρε μαζί του μια… μικρή βόλτα.

 
Η ταραχή που πέρασαν οι επιβάτες του…μικρού αεροπλάνου ήταν μεγάλη καθώς οι επιβάτες του αεροπλάνου των γαλλικών αερογραμμών δεν κατάλαβαν ακριβώς τι έγινε.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες όμως τα πράγματα ήταν σοβαρά καθώς στο φτερό υπήρχαν οι κινητήρες του αεροπλάνου και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει φωτιά και στην συνέχεια έκρηξη στο αεροπλάνο.

Οι πιλότοι του Airbus αντιλήφθηκαν όμως έγκαιρα το περιστατικό και ακινητοποίησαν αμέσως το αεροπλάνο. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια ενώ οι αρχές ερευνούν το συμβάν.

Στο Airbus της Air France επέβαιναν 525 επιβάτες ενώ 62 επιβάτες βρίσκονταν στο άλλο μικρότερο αεροπλάνο.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε