Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το άλλο πρόσωπο του Donald Trump! Φωτογραφίες μιας άλλης εποχής

Το άλλο πρόσωπο του Donald Trump! Φωτογραφίες μιας άλλης εποχής

Ένας θησαυρός με αναμνηστικά του Donald Trump και πάνω από 1.000 φωτογραφίες του νέου Αμερικανού προέδρου δείχνουν μια πιο ήπια, στοργική και άγνωστη πλευρά του.

Οι φωτογραφίες βρέθηκαν μαζί με άλλα αναμνηστικά σε κατάστημα και στη συνέχεια πέρασαν στα χέρια συλλέκτη. Φωτογραφίες από τα νεανικά του χρόνια, αλλά και μαζί με την IVana.Ο συλλέκτης, που διατήρησε την ανωνυμία του, δήλωσε στην Dailymail πως βρήκε τα αναμνηστικά σε κάποιο κατάστημα.

“Με γοήτευαν πάντα οι περασμένες εποχές και ο τρόπος ζωής της κοινωνίας του Παλαιού Κόσμου”, τόνισε. “Έμεινα έκπληκτος όταν άνοιξα τα κουτιά και είδα τις οικογενειακές φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ. Υπήρχαν και αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών για την οικογένεια, καθώς και προσωπικά αντικείμενα.

Ήταν ένας μικρός θησαυρός που δείχνουν έναν αφοσιωμένο οικογενειάρχη. Όταν πήρα το υλικό σπίτι και το κοίταξα, το κράτησα ανέπαφο μέχρι που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία. Ως υποστηρικτής της καμπάνιας του, ήξερα ότι θα ήταν ένα σημαντικό αρχείο που δείχνει την τρυφερότητα του υποψηφίου, την ανθρώπινη πλευρά του όπως έχει αποτυπωθεί με τον φωτογραφικό φακό σε οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο κόσμος πρέπει να δει την αγάπη που έχει για τη γυναίκα και τα παιδιά του και τον θαυμασμό που απολαμβάνει σε πολλές συνοικίες. Οι Αμερικανοί αξίζουν έναν πρόεδρο που είναι ένας περήφανος και στοργικός πατέρας, καθώς και κάποιον που αγαπά βαθιά τη χώρα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε