Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το ανατριχιαστικό χαμόγελο της νταντάς που αποκεφάλισε την 4χρονη – Ψάχνουν άντρα συνεργό

Το ανατριχιαστικό χαμόγελο της νταντάς που αποκεφάλισε την 4χρονη – Ψάχνουν άντρα συνεργό

Με ένα ναι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν είναι ένοχη για τη δολοφονία της 4χρονης Nastya η νταντά της Gyulchekhra Bobokulova. Αφού είπε στους δημοσιογράφους πως τη διέταξε να κάνει το φριχτό έγκλημα χαμογέλασε ανατριχιαστικά.

Η 38χρονη νταντά είχε κρατήσει μυστικό ότι έπασχε από σχιζοφρένεια και δεν αποκάλυψε ότι έμεινε στον δρόμο μετά το διαζύγιο. Η μητέρα τριών παιδιών ομολόγησε την ενοχή της μπαίνοντας στην αίθουσα δικαστηρίου στη Μόσχα. Οι σκηνές σόκαραν τον κόσμο. Ντυμένη στα μαύρα είχε βγει στους δρόμους της Μόσχας, κρατώντας στο χέρι το κεφάλι της 4χρονης Nastya Meshcheryakova που φρόντιζε.

Πέρασε μια ώρα μέχρι να τη συλλάβουν οι αρχές. Η “νταντά φονιάς”, όπως την αποκαλούν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δεν ένιωσε τύψεις για το έγκλημά της. Όταν τη ρώτησαν κούνησε απλά το κεφάλι. “Ο Αλλάχ στέλνει έναν δεύτερο προφήτη να δώσει νέα ειρήνης” είπε από το κελί η 38χρονη, ενώ παραπονέθηκε πως ήταν νηστική και θα πέθαινε σε μια εβδομάδα. “Γεια σε όλους” είπε χαιρετώντας τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο δικαστήριο. Η εμφάνισή της στο δικαστήριο ήρθε την ίδια στιγμή που δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος όπου αποκεφάλισε την 4χρονη.

Οι αρχές πιστεύουν ότι μαζί της στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο φίλος της τη στιγμή της φριχτής δολοφονίας. Η αστυνομία τώρα πιστεύει ότι δεν ήταν ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος. Ενώ έχει ομολογήσει το έγκλημα, οι αρχές αναζητούν τον άνθρωπο μυστήριο που προφανώς είχε σχέση μαζί της και εικάζουν ότι ευθύνεται για τη ριζοσπαστικοποίησή της. Αποκαλύφθηκε ότι ο φίλος ή ο άντρας της την επισκέφτηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας τη μοιραία μέρα.

Το παιδί εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε μεταξύ 8 – 4 οπότε πρέπει να την επισκέφτηκε νωρίς. Οι αρχές εξετάζουν αν πράγματι την επισκέφτηκε κάποιος ξένος και αν είχε εμπλοκή στη δολοφονία. Μια θεωρία θέλει κάποιον άντρα ή άντρες να έχουν εκμεταλλευτεί την ψυχικά άρρωστη γυναίκα. Πιστεύεται ότι είχε σοβαρά καβγά με τον σύντροφό της στο τηλέφωνο μια μέρα πριν από τη δολοφονία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε