Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Το… απεγνωσμένο τηλεφώνημα μιας 2χρονης πιτσιρίκας στην αστυνομία

Το… απεγνωσμένο τηλεφώνημα μιας 2χρονης πιτσιρίκας στην αστυνομία

Βρέθηκε σε μια επείγουσα κατάσταση. Πολύ επείγουσα όμως. Και τί να κάνει, αποφάσισε να καλέσει το… 911 (κάτι σαν το δικό μας 100).

Η 2χρονη πιτσιρίκα που δεν μπορούσε να βάλει το παντελόνι της και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την… αστυνομία έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ. Δεν είναι και λίγο να σηκώνει το τηλέφωνο η άμεση δράση και να ακούει ένα δίχρονο να λέει: «δεν μπορώ να βάλω το παντελόνι μου»!

Το όνομά της είναι Αλίγια και μένει σε ένα προάστιο της Νότιας Καρολίνας. Ένα πρωί, ξεκίνησε να ντυθεί αλλά και βρήκε σκούρα. Και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να καλέσει το 911. Στο σπίτι της σύντομα έφτασε η αναπληρωτής Σερίφης του Γκρίνβιλ Κάουντι Μάρθα Λονς.

Όπως είπε, είδε την πιτσιρίκα να βγαίνει στην κεντρική είσοδο και να της αποκαλύπτει πως δεν μπορούσε να φορέσει το παντελόνι της! Και αφού η αστυνομικός τη βοήθησε, η μικρή ζήτησε να την αγκαλιάσει. Ήταν ο highlight της μέρας της.

Το περίεργο είναι πως η μικρή δεν ήταν μόνη στο σπίτι. Υπήρχε άτομο από την οικογένεια που την πρόσεχε. Αλλά εκείνη ένιωσε καλύτερα να καλέσει την… αστυνομία.

Ποιος της είχε μάθει τι είναι ο 911; Η μαμά της φυσικά. Της είχε πει πως σε περίπτωση ανάγκης, εκεί θα έπρεπε να καλέσει. Έ, βρέθηκε σε ανάγκη και έκανε ό,τι της είχε πει η μαμά της!

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε