Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Το έλα να δεις” γίνεται στην πλουσιότερη οικογένεια της Αυστραλίας

Η κόρη μηνύει την μάνα, η μάνα την κόρη, η μάνα τον παππού και την γιαγιά  και μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι γίνεται αφού πλέον και αυτοί έχουν χάσει την μπάλα.
H κόρη της πλουσιότερης γυναίκας της Αυστραλίας -κι ενδεχομένως σύντομα και του κόσμου- μήνυσε την μητέρα της.
 
Για την ώρα με δικαστική απόφαση δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθεί τι ακριβώς ζητά από την Τζίνα Ράινχαρτ η 26χρονη κόρη της Χοπ Γουέλκερ.
 
Η Τζίνα Ράινχαρτ απέκτησε την Χοπ και τη δίδυμη αδελφή της με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό δικηγόρο Φρανκ Ράινχαρτ, ο οποίος δεν είναι πλέον εν ζωή.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κ΄. Ράινχαρτ θα βρεθεί στη Δικαιοσύνη αντίπαλος με μέλη οικογενείας της.
 
Είχε προηγηθεί μια 11χρονη δικαστική διαμάχη της με την μητριά της Ροζ Πορτούς, μετά τον θάνατο του πατέρα της, ενώ και το 2004 το μεγαλύτερο παιδί της, ο Τζον, από τον πρώτο της γάμο είχε απειλήσει να τη σύρει στα δικαστήρια διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την κληρονομιά του παππού του.
 
Η 57χρονη μεγιστάνας ορυχείων, Τζίνα Ράινχαρτ που προβλέπεται να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είχε δικαστικές διαμάχες για την κληρονομιά του πατέρα της και μ’ άλλα συγγενικά της πρόσωπα.
 
Η Τζίνα Ράινχαρτ, έχει σήμερα στην κατοχή της τρία ανθρακωρυχεία και ένα ορυχείο σιδηρομεταλλεύματος, που βρίσκονται μεταξύ των δέκα πιο υποσχόμενων μεταλλευτικών έργων στον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.
 
Αν η επιχείρηση της Τζίνα Ράινχαρτ, Hancock Prospecting, ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο, θα είχε καθαρή αξία ύψους 30 δισ. δολαρίων, που είναι αρκετή για να εξασφαλίσει τη θέση της στο τοπ 10 των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.
 
Σύμφωνα με ανάλυση στην Αυστραλία, τα ετήσια κέρδη της κας Ράινχαρτ θα αγγίζουν σύντομα τα 10 δισ. δολάρια, ανεβάζοντας τον πλούτο της στα 100 δισ. δολάρια.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε