Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το μοντέλο Ιβάνκα και η αμήχανη Μέρκελ – Selfie από το Βερολίνο [pic]

Το μοντέλο Ιβάνκα και η αμήχανη Μέρκελ – Selfie από το Βερολίνο [pic]

Δίπλα στις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, όπως η Άνγκελα Μέρκελ και η Κριστίν Λαγκάρντ, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται πως εδραιώνει το ρόλο της και εκτός ΗΠΑ. Η κόρη του Αμερικανού προέδρου βρέθηκε στο Βερολίνο για τη Σύνοδο W20 και φυσικά οι selfies δεν έλειψαν.

Στο πάνελ για το ρόλο των γυναικών, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ κάθισε δίπλα στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ήταν συνεχώς δίπλα στην καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Τη συζήτηση συντόνισε η εκδότης του περιοδικού WirtschaftsWoche και καθηγήτρια Μέσων και Επικοινωνίας Miriam Meckel, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία για μια… selfie.

Μια φωτογραφία στην οποία βρίσκονταν η καγκελάριος της Γερμανίας, η διευθύντρια του ΔΝΤ, η Βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα και η… Πρώτη Κυρία (η πραγματική όπως φαίνεται) Ιβάνκα Τραμπ.

Η Μέρκελ είναι (όπως στις περισσότερες φωτογραφίες της) μάλλον αμήχανη, οι υπόλοιπες χαμογελαστές όπως αρμόζει σε μια χαλαρή φωτογραφία και η Ιβάνκα Τραμπ ποζάρει σαν μοντέλο…

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Meckel και φυσικά έκανε… πάταγο.

Στο πρώτο της ταξίδι έξω από το “προστατευμένο” περιβάλλον των ΗΠΑ και του Λευκού Οίκου, η Ιβάνκα Τραμπ στάθηκε αξιοπρεπέστατα και δεν πτοήθηκε ούτε όταν κάποιοι από το κοινό τη γιούχαραν όταν αναφέρθηκε στο πόσο υποστηρικτικός είναι ο πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ προς τις αμερικανικές οικογένειες, ούτε και όταν γέλασαν περιπαικτικά τη στιγμή που αναφέρθηκε στο πόσο εκείνος σέβεται τις γυναίκες.

Δείτε το video

Μια από τις πιο… περίεργες έως αστείες στιγμές της συζήτησης και η ερώτηση που έθεσε η Miriam Meckel στην Άνγκελα Μέρκελ. “Είστε φεμινίστρια;” τη ρώτησε, με την καγκελάριο της Γερμανίας να… κολλάει και να μοιάζει αμήχανη να απαντήσει αν είναι η όχι. Βρήκε διέξοδο στο “δεν θέλω να βάζω ταμπέλες” αλλά το ύφος της αλλά και η αντίδραση της Κριστίν Λαγκάρντ που έκανε σαν παιδί που του δίνουν παγωτό, ήταν όλα τα λεφτά!

Δείτε το video

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε