Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το ν/σ για την Υγεία κρατά τον Ομπάμα στις ΗΠΑ

Το ν/σ για την Υγεία κρατά τον Ομπάμα στις ΗΠΑ
ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.03.2010 | 21:16
Πρώτη δημοσίευση: 18.03.2010 | 21:16

Η κυβέρνηση Ομπάμα δίνει μεγάλο βάρος στη μεταρρύθμιση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης για αυτό και ο Μπαράκ Ομπάμα μετέθεσε το ταξίδι του στην Ασία για τον Ιούνιο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επρόκειτο να αναχωρήσει για την περιοδεία του στην Ασία την Κυριακή, αλλά αποφάσισε να αναβάλει το ταξίδι του λόγω της ψηφοφορίας στο Κογκρέσο για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. 

Ο Ομπάμα επικοινώνησε με τους ηγέτες της Ινδονησίας και της Αυστραλίας για να τους γνωστοποιήσει την απόφασή του αλλά και το ότι το ταξίδι του θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Η έγκριση της μεταρρύθμισης του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης είναι ύψιστης σημασίας για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε προγραμματιστεί αρχικά να αναχωρήσει από την Ουάσιγκτον για την Ινδονησία την Κυριακή, με μια ενδιάμεση στάση στο αμερικανικό νησί του Γκουάμ του Ειρηνικού, τη Δευτέρα το βράδυ.
Επρόκειτο να επισκεφθεί την Ινδονησία, την Τρίτη και την Τετάρτη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Σουσίλο Μπανμπάνγκ Γιουντχογιόνο και μετά την Αυστραλία την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπου θα είχε συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ και θα εκφωνούσε ομιλία στο κοινοβούλιο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο