Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Το πάρτι της χρονιάς με πάνω από 1,2 εκατ. καλεσμένους!

Το πάρτι της χρονιάς με πάνω από 1,2 εκατ. καλεσμένους!

Ανεξέλεγκτη έκταση πήρε το πάρτι γενεθλίων της 15χρονης Rubi Ibarra Garcia!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της Crescencio Ibarra ανέβασε ένα βίντεο για το πάρτι των 15ων γενεθλίων της και έγινε απροσδόκητα viral. Στο βίντεο ο Crescencio Ibarra εξηγεί πως το πάρτι της κόρης του στις 26 Δεκεμβρίου θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, φαγητό, ιπποδρομίες και συναυλίες. Σημείωσε μάλιστα πως “όλοι” είναι καλεσμένοι στο San Luis Potosi για να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης του.

Αφού ανέφερε τα συγκροτήματα που θα παίξουν live στα γενέθλιά της, ανέφερε πως ο νικητής της ιπποδρομίας θα κερδίσει έπαθλο 10.000 πέσος. “Όλοι είναι καλεσμένοι”, σημειώνει, χωρίς να συνειδητοποιεί τι θα επακολουθούσε!

 

 

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια χρήστες δήλωσαν πως θα παρεβρεθούν, με το βίντεο στο YouTube να έχει προβληθεί εκατομμύρια φορές, να φτιάχνονται memes και να υπάρχουν προσφορές χορηγιών για την εκδήλωση.

 

 

Οι Μεξικανοί είναι διάσημοι για τα μεγάλα πάρτι που διοργανώνουν και είναι γνωστά ως Quinceañeras και είναι αντίστοιχα με τα “Sweet 16” που διοργανώνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

 

 

Πολλοί ήταν εκείνοι οι χρήστες του διαδικτύου που άρχισαν να χρησιμοποιούν το hastag #XvdeRubi για να προωθήσουν το πάρτι και αστειευόμενοι για την έκταση που έχει πάρει το πάρτι της 15χρονης.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε