Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μακρόν – Τρονιέ: Το πρώτο φιλί του μαθητή στην δασκάλα – “αντικείμενο του πόθου του” [vid]

Μακρόν – Τρονιέ: Το πρώτο φιλί του μαθητή στην δασκάλα – “αντικείμενο του πόθου του” [vid]

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Τρονιέ ζουν τον απόλυτο έρωτα… εδώ και 24 χρόνια, όσα περίπου είναι και αυτά που τους χωρίσουν. Εκείνη 64 ετών και αυτός 39 γνωρίστηκαν το 1993, όταν ο 15χρονος τότε Μακρόν έγινε μέλος σε ένα θεατρικό εργαστήρι που η 40χρονη Μπριζίτ διοικούσε. 

 

Τότε έδωσαν και το πρώτο τους φιλί. Ο Μακρόν ως μαθητής, αφού έπαιξε στην παράσταση της σχολής, φίλησε την καθηγήτρια του την οποία αποθέωνε το πλήθος. Όπως βλέπετε στο βίντεο, την φιλάει τρυφερά στο μάγουλο ενώ η καθηγήτρια του, πλησιάζει και φιλάει μία ακόμη μαθήτρια. 

Αυτό φαίνεται πως ήταν και το πρώτο τουςε φιλί, ενώ ο Μακρόν είχε ήδη ερωτικά συναισθήματα για την καθηγήτρια μιας και όπως αργότερα θα αποκαλύψει ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Η Μπριζίτ, ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά. Η μεσαία κόρη της μάλιστα ήταν στο ίδιο τμήμα με τον Μακρόν στο θεατρικό εργαστήρι.


Τελικά “λυγίζει” και ανταποκρίνεται λίγο αργότερα στον έρωτα του μελλοντικού Γάλλου Προέδρου και οι δυο τους γίνονται ένα… μοντέρνο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι (δείτε εδώ περισσότερα).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε