Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας για σκύλους

Το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας για σκύλους
«Για πες, τι έκανες σήμερα;» - ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 25.02.2011 | 16:00
Πρώτη δημοσίευση: 25.02.2011 | 16:00

Θερμαινόμενες πισίνες, υπηρεσίες για μασάζ και μενού a-la-carte είναι μερικές από τις πολυτέλειες που μπορεί να προσφέρει στο σκύλο του κάποιος, αρκεί να βρίσκεται στο Παρίσι.

Το ξενοδοχείο Actuel Dogs θεωρείται το πρώτο κατάλυμα πολυτελείας για σκύλους στη Γαλλία και οι ιδρυτές του, Ντεβί και Σταν Μπιράν, ειδικοί σε θέματα συμπεριφοράς σκύλων, προσφέρουν και προγράμματα εκπαίδευσης σε απείθαρχους σκύλους και βόλτες στο δάσος.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν ακόμα να απολαύσουν το λεγόμενο "doggy jogging," (τζόγκινγκ για σκύλους) ή απλώς να χαλαρώσουν στους αναπαυτικούς καναπέδες της σουίτας τους.
«Λίγο τζόκινγκ το πρωί και μετά βόλτα στο δάσος...» - ΦΩΤΟ REUTERS
«Λίγο τζόκινγκ το πρωί και μετά βόλτα στο δάσος...» - ΦΩΤΟ REUTERS
Τα δωμάτια με το ξύλινο πάτωμα "μυρίζουν" καθαριότητα, ενώ στους τοίχους τους υπάρχουν κάδρα με φωτογραφίες σκύλων. Φυσικά τα δωμάτια διαθέτουν και συσκευή DVD, ώστε να μπορούν οι ένοικοί τους να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία.

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων πληρώνουν από 26 μέχρι 35 ευρώ για μία ημέρα.

Η ιδέα θεωρείται επιτυχημένη, εν μέρει λόγω της τοποθεσίας του ξενοδοχείου - βρίσκεται στο πολυτελές προάστιο Βενσέν, στα προάστια του Παρισιού και κοντά στο πασίγνωστο δάσος της Βενσέν.

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο