Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Το σπαρακτικό μήνυμα αυτοκτονίας της πρώην του Jim Carrey

Το σπαρακτικό μήνυμα αυτοκτονίας της πρώην του Jim Carrey

“Σε παρακαλώ συγχώρησέ με. Δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο” ήταν τα λόγια που έγραψε η Cathriona White στον πρών της Jim Carrey πριν τελικά βάλει τέλος στη ζωή της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο διάσημος ηθοποιός Jim Carrey είχε στείλει στην πρώην κοπέλα του Cathriona White ένα μήνυμα ρωτώντας την που είναι τα συνταγογραφημένα παυσίπονά του. Μετά από λίγες ώρες η Cathriona βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση φαρμάκων. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η Cathriona είχε πάρει ένα κοκτέιλ φαρμάκων για να τερματίσει τη ζωή της. Η Ιρλανδή αισθητικός και make-up artist βρέθηκε νεκρή σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο Λος Άντζελες στις 28 Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου.

Είχε χωρίσει με τον διάσημο ηθοποιό λίγες ημέρες νωρίτερα, με την Cathriona White να έχει εκμηστυρευτεί σε φίλους της πως ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και η σχέση τους είχε διαρκώς σκαμπανεβάσματα. Είχε δέσει την προσωπικότητά της με αυτή του Jim Carrey και ένιωθε πως αν την εγκατέλειπε, θα βυθιζόταν στην κατάθλιψη.

Βρέθηκε νεκρή με ένα κόκκινο t-shirt και ένα μαύρο εσώρουχο. Γύρω της υπήρχαν τα μπουκαλάκια φαρμάκων. Είχε ακόμα το κινητό της τηλέφωνο στο χέρι. Λίγες ώρες πριν από την αυτοκτονία της είχε γράψει το σημείωμα αυτοκτονίας και ένα γράμμα όπου εξέφραζε τις επιθυμίες της.

Παλεύοντας με τα συναισθήματά της, άφησε το σημείωμα και το γράμμα με αποδέκτη τον Jim Carrey και τη Nicole Montez, προσωπική βοηθό του διάσημου ηθοποιού, επάνω στην τραπεζαρία. “Έχω περάσει 3 ημέρες μέσα στη δυσπιστία πως δεν είσαι εδώ. Μπορώ να πληγωθώ και να προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια της καρδιάς μου. Θα μπορούσα, απλά δεν έχω τη διάθεση αυτή τη φορά. Συγγνώμη που ένιωθες πως δεν ήμουν εκεί για εσένα. Προσπάθησα να σου δώσω τον καλύτερο εαυτό μου”.

Μιλώντας για τις λεπτομέρειες της κηδείας της, έγραψε πως δεν ξέρει τι χρειάζεται να γίνει. “Είστε η οικογένειά μου, οπότε ό,τι και αν επιλέξετε θα είναι μια χαρά. Σε παρακαλώ συγχώρησέ με. Απλά δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο”. Ζήτησε επίσης τα υπάρχοντά της να πωληθούν και τα χρήματα να δοθούν στην οικογένειά της. Υπέγραψε το σημείωμα ως “δροσοσταλίδα”, πιθανότατα όπως τη φώναζε ο Jim Carrey.

Είχε μιλήσει μέσω Face Time με τον Jim Carrey λίγες ώρες νωρίτερα. Αυτή ήταν και η τελευταία της δραστηριότητα στο κινητό. Βυθίστηκε στην κατάθλιψη και κλείστηκε στο σπίτι. Στο μήνυμά του λίγες ημέρες νωρίτερα για τα παυσίπονα δεν του είχε απαντήσει ποτέ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε