Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το στρες σκότωσε ιπποπόταμο που είχε παγιδευτεί σε πισίνα (VIDEO)

Το στρες σκότωσε ιπποπόταμο που είχε παγιδευτεί σε πισίνα (VIDEO)

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης του μικρού ιπποπόταμου που γλίστρησε κι έπεσε σε πισίνα.

Ο Σόλι είχε παγιδευτεί επί τρεις ημέρες σε μια πισίνα σε ένα καταφύγιο ζώων στο Λιμπόπο της Νότιας Αφρικής. Πέθανε σήμερα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη διάσωσή του, εξαιτίας του στρες.

Ο ιπποπόταμος, που πιστεύεται ότι ήταν περίπου 4 ετών, γλίστρησε κι έπεσε στην πισίνα αφού αποκόπηκε από την αγέλη του. Τα πολύ κοντά πόδια του δεν έφταναν μέχρι τον πάτο ώστε να τον βοηθήσουν να βγει από την παγίδα όπου βρέθηκε.

Η ομάδα διάσωσης προσπάθησε να αδειάσει την πισίνα, να ναρκώσει τον Σόλι και να τον βγάλει με τη βοήθεια γερανού, όμως το ζώο πέθανε όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσής του.

Οι εικόνες του Σόλι να βγάζει το κεφάλι του έξω από τα καφετιά νερά της πισίνας κατέκλυσαν τις δύο τελευταίες ημέρες τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας. Η τηλεόραση έδειξε επίσης και βίντεο με τον νεκρό ιπποπόταμο έξω από τη μισογεμάτη πισίνα.

“Η ιστορία αυτή ξεκίνησε ευχάριστα και κατέληξε σε τραγωδία. Είναι θλιβερό”, είπε η Ρούμπι Φερέιρα, η διευθύντρια του καταφυγίου ζώων Μονάτε όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ιπποποταμάκι που έκλεψε την παράσταση! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε