Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το’ στρωσε στην Μόσχα – Πάγωσε και η Σκωτία

Το’ στρωσε στην Μόσχα – Πάγωσε και η Σκωτία

Τι κι αν έχει μπει η Ανοιξη. Τι κι αν την περασμένη εβδομάδα όλη η Βρετανία ήταν στις παραλίες. Ο καιρός έχει γυρίσματα και το κρύο είναι όχι μόνο τσουχτερό αλλά έχουν θαφτεί και στα χιόνια. Όσο για την Μόσχα, εκεί η Ανοιξη δεν ήρθε ποτέ.

Χιονοθύελλα έπληξε σήμερα τη ρωσική πρωτεύουσα, οι δρόμοι της οποίας καλύφθηκαν με πάγο, ενώ οι θερμοκρασία έπεσε, εν μέσω της άνοιξης, στους -2 βαθμούς Κελσίου, ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Μόσχας.

“Ο εφιάλτης του χιονιού τύλιξε τη Μόσχα”, γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα του το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ενώ ο ρωσικός Τύπος διερωτάται “πότε επιτέλους θα έλθει η άνοιξη”.

Πάντως οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είναι καθησυχαστικές.

“Σφοδρές χιονοπτώσεις, παγετός και άνεμος η ταχύτητα του οποίου θα φθάνει τα 17 μέτρα το δευτερόλεπτο, αναμένεται να πλήξουν σήμερα τη Μόσχα όπου αύριο η θερμοκρασία θα πέσει στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα σημειωθούν και νέες χιονοπτώσεις”, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

“Το χιόνι θα παραμείνει στη Μόσχα ως τα τέλη Απριλίου”, δήλωσε από την πλευρά του ο διευθυντής του ρωσικού Μετεωρολογικού Κέντρου Ρομάν Βιλφάν στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε