Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το βίντεο που θα ρίξει την κυβέρνηση της Αυστραλίας!

Στην μέση ξεκαρδισμένος στα γέλια αλλά μέχρι πόσο ο αυστραλός υπεξ;

Μεγάλο κακό έκανε στην κυβέρνηση της Αυστραλίας μια εμφάνιση του υπουργού Εξωτερικών Κέβιν Ραντ ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να βρίζει και να είναι εκτός εαυτού.

Παρόλα αυτά η αυστραλή πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένη να διατηρηθεί στον πρωθυπουργικό θώκο και οδηγήσει το Εργατικό κόμμα στις επόμενες εκλογές.

Η Τζούλια Γκίλαρντ, είδε τον υπουργό Εξωτερικών της να είναι αποφασισμένος από την άλλη να ανατρέψει την κ. Γκίλαρντ για να επιστρέψει στην πρωθυπουργία.

    Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και πρώην αρχηγός των Εργατικών, Σάιμον Κριν, κάλεσε σήμερα τον κ. Ραντ να συνεργαστεί με το σύνολο της κυβέρνησης ή να παραιτηθεί. ”Διαφορετικά θα πρέπει να τον παύσει η πρωθυπουργός” τόνισε, λέγοντας ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και πως ”αποσταθεροποιείται η κυβέρνηση”. Η ίδια η κ. Γκίλαρντ υπογράμμισε ότι έχει την υποστήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά απέφυγε να δεσμευτεί ότι δεν θα παύσει τον κ. Ραντ.

    Την ίδια στιγμή υποστηρικτές του υπουργού Εξωτερικών, καλούν δημόσια την πρωθυπουργό να παραιτηθεί ”για να γλιτώσει το κόμμα τον καταποντισμό στις εθνικές εκλογές”.

 Το βίντεο, που κάνει τον γύρο του κόσμου, παρουσιάζει τον κ. Ραντ ως ταύρο μαινόμενο μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα, κατά τη διάρκεια μαγνητοσκόπησης μηνύματος στη μανδαρινική γλώσσα. Σχολιάζοντας τη γλώσσα και το ύφος του είπε, ότι ”δεν είναι η μητέρα Τερέζα”, ότι ”χάνει σαν άνθρωπος τον αυτοέλεγχό του”, αλλά ”μαθαίνει σταδιακά να ελέγχει το θυμό του”.

    Κατά γενική εκτίμηση το βίντεο αναρτήθηκε από ανώνυμους υποστηρικτές της πρωθυπουργού προς επίρρωση των καταγγελιών της παράταξης Γκίλαρντ, ότι ”ο πρώην πρωθυπουργός είναι οξύθυμος, αδυνατεί να ελέγξει τα νεύρα του, είναι μονόχνωτος και απόλυτα συγκεντρωτικός”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε