Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το χωριό που πιστεύει και φοβάται τα βαμπίρ!

Το χωριό που πιστεύει και φοβάται τα βαμπίρ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.12.2012 | 22:47
Πρώτη δημοσίευση: 01.12.2012 | 18:46

Το μικρό χωριό του Ζάροζε στην Σερβία είναι χωμένο μέσα στο πράσινο τα πυκνά δάση και τα ψηλά βουνά. Ειδυλλιακό τοπίο; Για τους τουρίστες ναι. Για τους χωρικούς όχι!

Το τοπικό συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση για τους κατοίκους να κυκλοφορούν με σκόρδα στις τσέπες τους και να βάλουν ξύλινους σταυρούς στα υπνοδωμάτιά τους!

Το χωριό είναι στα σύνορα με την Βοσνία και μπορεί η βαμπιροφοβία να το έχει μετατρέψει σε τουριστική ατραξιόν, αλλά οι κάτοικοι φοβούνται στ' αλήθεια!

Αλλωστε στα μέρη τους πιστεύουν ότι ζει(;) ο Σάβα Σαβάνοβιτς, ο πιο θρυλικός βρυκόλακας των Βαλκανίων.

Ο Σάβα Σαβάνοβιτς, σύμφωνα με τους χωρικούς, έπινε το αίμα όσων πήγαιναν σε έναν συγκεκριμένο μύλο έξω από το χωριό τους.

Ο ΜΥΛΟΣ
Ο ΜΥΛΟΣ

Ο μύλος, κατέρρευσε πριν από λίγους μήνες και για τον λόγο αυτό έχει πέσει πανικός στο χωριό! Όλοι πιστεύουν ότι τώρα ψάχνει νεο στέκι για να πίνει το αίμα των θυμάτων του.

Οταν τους θυμίζουν οι γνώστες της ιστορίας ότι ο Σαβάνοβιτς θανατώθηκε όταν του έμπηξαν στην καρδιά ένα ξύλινο παλούκι, εκείνοι απαντούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι: Ο Σαβάνοβιτς ζει και κυκλοφορεί γύρω τους ως... πεταλούδα...

Πέντε άνθρωποι πέθαναν μεσα σε λίγους μήνες και ενας από αυτούς βρέθηκε κρεμασμένος. "Δεν είναι τυχαίο αυτό", λεει με έμφαση ένας χωρικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρόμος στο Περού από επιθέσεις νυχτερίδων βαμπίρ!


 

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο