Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το ζόμπι που τρομοκράτησε το Μαϊάμι! VIDEO

Το ζόμπι που τρομοκράτησε το Μαϊάμι! VIDEO

Πόσο αστείο μπορεί να είναι το να φορέσεις σκισμένο πουκάμισο, να βαφτείς με κάτι σαν αίμα και να κυνηγάς ανυποψίαστο κόσμο, προσποιούμενος το ζόμπι που θέλει να τους φάει ζωντανούς;

Πολύ σύμφωνα με τον κύριο του video που θα δείτε παρακάτω…

Είναι γνωστό πως οι ηλίθιοι, είναι ανίκητοι! Ο κύριος (λέμε τώρα) του video αποφάσισε να διακωμωδίσει την υπόθεση κανιβαλισμού στο Μαΐάμι που έχει σοκάρει την Αμερική. Το περιστατικό με τον Ρούντι Γιουτζίν που -πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών- κατέφαγε το πρόσωπο του Ρόναλντ Πόπο, πριν οι αστυνομικοί των γαζώσουν με 12 σφαίρες για να σταματήσει.

Στο video, λοιπόν, ένας άνδρας με λευκό σκισμένο πουκάμισο, γεμάτος “αίματα” και βγάζοντας άναρθρες κραυγές, κυνηγάει ανυποψίαστο κόσμο και τον τρομοκρατεί.

Τρομάζει μια κυρία που αμέριμνη τακτοποιεί κάτι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, ανθρώπους που περπατούν στο δρόμο, παιδιά που παίζουν μπάσκετ. Ένας νεαρός δε διστάζει να του ρίξει τη μπάλα στο πρόσωπο. Αλλά δε… χαμπαριάζει.
Μέχρι που ένα από τα… θύματά του, τον παίρνει στο κυνήγι!

Το video ανέβηκε στο YouTube στις 2 Ιουνίου και μέχρι στιγμής το έχουν δει σχεδόν 600.000 άνθρωποι, έχει 13.166 likes και 381 dislikes. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο κανίβαλος του Μαϊάμι

Κανιβαλισμός on camera – Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα – Εικόνες που σοκάρουν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε