Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τον εκτέλεσαν στο κρεβάτι του και μετά ρώτησαν ποιος είναι!

Τον εκτέλεσαν στο κρεβάτι του και μετά ρώτησαν ποιος είναι!

Οι ισραηλινοί κομάντος εισέβαλαν στο σπίτι παλαιστίνιου στη Χεβρόνα και άνοιξαν πυρ ενώ βρισκόταν στο συγυζικό κρεβάτι.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι κομάντος διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού ενώ ετοιμάζονταν να κοιμηθούν.

Η σύζυγος του άτυχου παλαιστίνιου περιέγραψε τη φρίκη που έζησε μέσα στα ίδιο της το σπίτι: “Προσευχόμουν όταν μπήκαν, δεν ξέρω πως άνοιξαν την πόρτα. Μου έβαλαν ένα χέρι στο στόμα και ένα όπλο στον κρόταφο. Σοκαρίστηκα, δεν με άφησαν να μιλήσω, τους ρώτησα τι κάνουν και μου απάντησαν να σκάσω”…

Οι ισραηλινοί κομάντος άνοιξαν πυρ κατά του 65χρονου άνδρα της με τέτοια μανία που το αίμα έφτασε μέχρι το ταβάνι. Στη συνέχεια ζήτησαν από τη σοκαρισμένη γυναίκα να τους δώσει την ταυτότητά του. Μόλις την διάβασαν τύλιξαν το πτώμα σε σεντόνια και τον πήραν μαζί τους.

Στη συνέχεια οι ισραηλινοί στρατιώτες πήγαν στον κάτω όροφο και συνέλαβαν τον ανηψιό του θύματος, ο οποίος ήταν αυτός που έψαχαν εξ’ αρχής. Επρόκειτο για στέλεχος της Χαμάς που είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες από παλαιστινιακές φυλακές. Την ίδια νύχτα συνελήφθησαν και άλλα τέσσερα μέλη της Χαμάς που αποφυλακίστηκαν αφού είχαν κάνει απεργία πείνας.

Η Παλαιστινιακή Αρχή μίλησε για εκτέλεση ενώ ο ισραηλινός στρατός εξέφρασε τη λύπη του καθώς όπως ανακοινώθηκε “δεν προέκυψε ότι ο νεκρός είχε συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες”…

Εκατοντάδες οργισμένοι Παλαιστίνιοι συνόδευσαν σήμερα Σάββατο τον 65χρονο στην τελευταία του κατοικία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε