Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τον έλιωσε το τζιπ του! Σοκ στο Χόλιγουντ από το θάνατο πρωταγωνιστή του Star Trek

Τον έλιωσε το τζιπ του! Σοκ στο Χόλιγουντ από το θάνατο πρωταγωνιστή του Star Trek

Μόλις στα 27 του χρόνια, το νήμα της ζωής του Άντον Γιέλτσιν κόπηκε με φρικιαστικό τρόπο: το αυτοκίνητό του, κύλησε έξω από το σπίτι του, “καρφώνοντας” τον νεαρό ηθοποιό στον μαντρότοιχο!

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και θλίψη όχι μόνο στους συναδέλφους και συνεργάτες του αλλά και στους θαυμαστές του, που τον είχαν γνωρίσει από το ρόλο του Τσέχοφ στις δυο τελευταίες ταινίες του Star Trek.

Ο νεαρός ηθοποιός είχε αφήσει το θηριώδες τζιπ του έξω από το σπίτι του στο Λος Άντζλες σε ανηφόρα με μεγάλη κλίση. Είχε αφήσει “νεκρά” και άγνωστο ακόμη πως, το αυτοκίνητο κύλησε προς τα πίσω και τον “κάρφωσε” στον τοίχο του σπιτιού!

Ο Γιέλτσιν, που γεννήθηκε στη Ρωσία, πέθανε λίγο μετά τις 01:00 τοπικής ώρας (11:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) σύμφωνα με την Τζένι Χάουζερ, εκπρόσωπο του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες. “Το αυτοκίνητο τον κάρφωσε μεταξύ ενός τούβλινου τοίχου και ενός φράχτη ασφαλείας και το τραύμα οδήγησε στον θάνατό του”, είπε η Χάουζερ.

Ο Γιέλτσιν είχε ξεκινήσει να πάει για πρόβα. Όταν δεν εμφανίστηκε, οι συνεργάτες του ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του. Εκεί, τον βρήκαν νεκρό. Ο θάνατός του δεν φαίνεται να σχετίζεται με ύποπτη ενέργεια αλλά η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο νεαρός ηθοποιός ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσέχοφ στη σειρά ταινιών Star Trek που βγήκαν στους κινηματογράφους το 2009 (“Star Trek”), το 2013 (“Star Trek into Darkness”) και η τελευταία, “Star Trek Beyond”, που αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου. Είχε επίσης εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά “Huff”.

Ο 27χρονος γεννήθηκε στη Ρωσία από γονείς επαγγελματίες πατινάζ πάγου οι οποίοι μετανάστευσαν στις ΗΠΑ όταν αυτός ήταν μωρό.

Ήταν ακόμα έφηβος όταν έκανε αίσθηση με την ερμηνεία του στην ταινία Hearts in Atlantis (2001) δίπλα στον Άντονι Χόπκινς αλλά και όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Ρόμπιν Γουίλιαμς στο House of D (2004). Είχε επίσης παίξει το ρόλο του Τζέικομπ Κλαρκ στη τηλεοπτική σειρά του Στίβεν Σπίλμπεργκ “Taken” και εμφανιστεί στις ταινίες “Terminator,” “Salvation,” “Charlie Bartlett,” “Fright Night,” “Like Crazy,” και “Only Lovers Left Alive” μεταξύ του 2007 και του 2013.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε