Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον κουτσούλισε πουλί και… κέρδισε!

Πόσες φορές σας έχει κουτσουλίσει ένα πουλί; Δυο τρεις φορές σίγουρα. Και πόσες φορές κερδίσατε μετά από αυτό το λαχείο ή κάποιο τυχερό παιχνίδι; Προσωπικά… καμία!
Κι όμως γούρι εξ’ ουρανού αποδείχθηκε για έναν άνδρα από τη Νέα Ζηλανδία η κουτσουλιά που αυτός «έφαγε» στο κεφάλι. Ζωντανή απόδειξη της ρήσης «ουδέν κακόν αμιγές καλού», ο κουτσουλημένος, μόλις λίγα λεπτά μετά το «ατύχημα», κέρδισε το λαχείο.
 
Στατιστικά μιλώντας, η αντιμετώπιση των κακοτυχιών μέσα από το αισιόδοξο πρίσμα μιας πιθανής μελλοντικής καλοτυχίας μπορεί να προσφέρει πρόσκαιρη παρηγοριά (στον άρρωστο) αλλά σπανίως έχει απτά τυχερά αποτελέσματα.
 
Κι όμως, στην περίπτωση ενός Νεοζηλανδού η κακοτυχία (η κουτσουλιά που αυτός δέχθηκε στο κεφάλι) αποδείχθηκε γούρικη και άκρως προσοδοφόρα. Επηρεασμένος από τα λόγια κάποιων φίλων που του είπαν πως η κουτσουλιά είναι καλό σημάδι, ο άνδρας είπε να δοκιμάσει την τύχη του. Μπήκε σε ένα πρακτορείο λαχείων και με τα τελευταία 2,5 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι του, αγόρασε ένα ξυστό το οποίο του απέφερε 52.000 ευρώ.
 
«Δεν πίστευα στα μάτια μου, σκοπεύω να εξοφλήσω τα χρέη μου και να ξαναρχίσω τη ζωή μου από την αρχή», δηλώνει ο κουτσουλημένος αλλά κερδισμένος Νεοζηλανδός.
 
 
Εμείς τι να πούμε. Σε καλή μεριά τα λεφτά!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε