Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον σταμάτησαν για αλκοτέστ, τους “κούφανε” και πήγε σπίτι! [vid]

Φωτογραφία από Facebook / Daily Mail
Φωτογραφία από Facebook / Daily Mail

Πέρασε τον έλεγχο για αλκοόλ με τον πλέον θεαματικό τρόπο. Κι αυτό διότι το επάγγελμά του ήταν το πλέον κατάλληλο για να κάνει δυο αστυνομικούς να τον… χαζεύουν σαν μικρά παιδιά!

Όλα έγιναν στις ΗΠΑ και καταγράφηκαν από την κάμερα περιπολικού. Δύο αστυνομικοί σταμάτησαν για αλκοτέστ ένα νεαρό άνδρα, με τον έναν από τους δύο να τον ρωτά τι έχει στην τσέπη του.

Αυτό θα ακουστεί πολύ περίεργο, αλλά είμαι μάγος“, απάντησε ο νεαρός, με τους αστυνομικούς να καταλαβαίνουν γρήγορα πως ο ταχυδακτυλουργός στο επάγγελμα δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ κι έτσι ξεκίνησε το σόου!

Ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να τους κάνει κάποια μαγικά, τους ζήτησε να τον βιντεοσκοπήσουν με το κινητό του και μάλιστα ως καλός επαγγελματίας, τους ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει από το όχημά του τρεις κορίνες, με τις οποίες άρχισε γρήγορα τα κόλπα!

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το θέαμα, λέγοντας πως αυτό θα είναι το νέο τεστ νηφαλιότητας για τους οδηγούς! Αμέσως μετά την “ιδιωτική” παράσταση, οι αστυνομικοί καληνύχτισαν τον νεαρό μάγο, ο οποίος σίγουρα θα έχει μια πολύ ωραία ιστορία να διηγείται.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που δημοσιεύει στο Facebook η βρετανική Daily Mail 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε