Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τουρκία: Aποστρατεύθηκαν όλοι οι αξιωματικοί που εμπλέκονται στη Βαριοπούλα

Τουρκία: Aποστρατεύθηκαν όλοι οι αξιωματικοί που εμπλέκονται στη Βαριοπούλα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.08.2012 | 19:36

Αποστρατεύτηκαν όλοι, και οι 40, στρατηγοί, πτέραρχοι και ναύαρχοι των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων  που είναι προφυλακισμένοι εξαιτίας των δικών στις οποπίε είναι κατηγορούμενοι για υποθέσεις προετοιμασίας πραξικοπημάτων κλπ όπως η Ερνεκερόν, Σχεδιο Βαριοπούλα κ.α..

 Αυτό περιλαμβάνεται σε σημερινή ανακοίνωση  με τις αποφάσεις   του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου σχετικά με τις κρίσεις  αξιωματικών στο τουρκικό Στράτευμα.

Όπως καταχωρήθηκε στις ιστοσελίδες των τηλεοπτικών δικτύων και μεταδόθηκε από τα την ΤV , αφενός αποστρατεύτηκαν 55 στρατηγοί, ναύαρχοι, πτέραρχοι λόγω έλλειψης θέσεων και αφετέρου αποστρατεύτηκαν 40 Ανώτατοι Διοικητές που κρατούνται και δικάζονται σε δίκες όπως η Εργκενεκόν.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, για τις οποίες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ και ανακοινώθηκαν σήμερα,  τα καθήκοντα των 40 Διοικητών λήγουν την 1η Σεπτεμβρίου. Στην ανακοίνωση γίνεται η διευκρίνιση ότι οι αξιωματικοί που δεν έχουν προαχθεί στο επίπεδο του Στρατηγού/Πτεράρχου/Ναυάρχου, μπορούν να παραμείνουν στα καθήκοντά τους επι 31 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο