Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τουρκία: Κτηνωδία δίχως όρια στο αεροδρόμιο Ατατούρκ! Έξαλλος ένοπλος χτυπά το όπλο στο πάτωμα γιατί δε βρίσκει θύματα! Εν ψυχρώ δολοφονία αστυνομικού

Τουρκία: Κτηνωδία δίχως όρια στο αεροδρόμιο Ατατούρκ! Έξαλλος ένοπλος χτυπά το όπλο στο πάτωμα γιατί δε βρίσκει θύματα! Εν ψυχρώ δολοφονία αστυνομικού

– Δύο νέα ανατριχιαστικά βίντεο αποτυπώνουν τη φρίκη της τρομοκρατίας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης
– Ένοπλος δράστης φαίνεται να χτυπάει και να πετάει το όπλο του στο πάτωμα, από θυμό επειδή δεν βρίσκει άλλα θύματα!
– Σε άλλο, φρικιαστικό βίντεο, αποτυπώνεται η εν ψυχρώ δολοφονία ενός αστυνομικού
– Ο αστυνομικός φορά πολιτικά ρούχα και πυροβολείται από απόσταση αναπνοής από έναν άλλο τρομοκράτη
– Στους 44 ο αριθμός των νεκρών
– ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Το (νέο) τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, της Κωνσταντινούπολης, προκάλεσε ανατριχίλα σε ολόκληρο τον πλανήτη. 44 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό) και τουλάχιστον 259 τραυματίστηκαν, με τις σκηνές χάους και πανικού να έχουν ήδη περιγραφεί από πολλούς επιζώντες.

Ωστόσο το να διαβάζεις κάποια μαρτυρία και το να βλέπεις την φρίκη, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι νέες εικόνες που έρχονται από το μακελειό στην Τουρκία είναι σοκαριστικές.

Στο πρώτο βίντεο, που δημοσιεύει αποκλειστικά η ιταλική Giornale, δείχνει δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι σε μία αίθουσα του αεροδρομίου.

Δείχνει όμως κι έναν ένοπλο, να διψάει για αίμα. Κυριολεκτικά. Όταν φτάνει στον συγκεκριμένο χώρο, αυτός έχει ήδη αδειάσει από τους έντρομους ανθρώπους κι αυτό φαίνεται πως τον κάνει… έξαλλο.

Φαίνεται να τριγυρνάει δεξιά κι αριστερά, ψάχνοντας… κάποιον να σκοτώσει! Κι αφού φαίνεται πως δεν βλέπει κάποιον στο οπτικό του πεδίο, πετάει φανερά εκνευρισμένος το όπλο του στο πάτωμα.
Φρίκη.

Δείτε το βίντεο

Αφού δεν βρίσκει κανέναν, φαίνεται να απομακρύνεται στο βάθος της αίθουσας, πιθανώς για να πάει σε κάποιο άλλο σημείο, μήπως βρει αθώους ανθρώπους για να σκοτώσει.

Εν ψυχρώ δολοφονία!

Την ίδια ώρα, ένα δεύτερο βίντεο που βλέπει το “φως” της δημοσιότητας είναι επίσης ανατριχιαστικό.

Το δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail και δείνει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός αστυνομικού στο αεροδρόμιο που αιματοκυλίστηκε.

Είναι η στιγμή που ο αστυνομικός, ντυμένος με πολιτικά, χάνει την ζωή του σε μια στιγμή. Ένας από τους καμικάζι αυτοκτονίας φαίνεται στις εικόνες, να φορά μαύρα ρούχα.

Δίπλα του ο αστυνομικός, ο οποίος προφανώς αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά και τον προσεγγίζει, ίσως παραξενεμένος από το γεγονός πως φοράει μπουφάν εν μέσω καλοκαιριού, ή ίσως ζητώντας του να δει τι έχει στην τσάντα του.

Χωρίς κανένα δισταγμό, ο δράστης τραβάει τη σκανδάλη και εκτελεί τον αστυνομικό από απόσταση λίγων εκατοστών.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες των δραστών

Παράλληλα, χθες, η τουρκική Hurriyet έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο εκ των τριών δραστών, που σκόρπισαν τον θάνατο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι δύο καμικάζι φορούν μπουφάν, εν μέσω καλοκαιριού, γεγονός που όμως δεν τράβηξε την προσοχή των ανδρών ασφαλείας του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχίας Κωνσταντινούπολης οι νεκροί ανέρχονται σε 41 και οι τραυματίες είναι 239, εκ των οποίων οι 130 εξακολουθούν να νοσηλέυονται.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 13 ξένοι υπήκοοι, κανείς από τους οποίους δεν είναι Έλληνας. Οι 13 ξένοι πολίτες που έχασαν τη ζωή τους είναι 5 Σαουδάραβες, 2 Ιρακινοί, 1 Τυνήσιος, 1 Ουζμπέκος, 1 Κινέζος, 1 Ιρανός, 1 Ουκρανός και 1 Ιορδανός πολίτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της νομαρχίας της Κωνσταντινούπολης. Οι 3 από τους 13 αυτούς ξένους πολίτες είχαν διπλή υπηκοότητα.

Με πληροφορίες από rt.com και dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε