Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τουρκία: “Να πνιγεί στα σκ@τ@ του”! Σοκαριστική ανάρτηση πασίγνωστου τραγουδιστή για τον σχεδιαστή μόδας

Τουρκία: “Να πνιγεί στα σκ@τ@ του”! Σοκαριστική ανάρτηση πασίγνωστου τραγουδιστή για τον σχεδιαστή μόδας

Σοκάρει η ανάρτηση πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος επικροτεί τον ξυλοδαρμό και το λιντσάρισμα του Μπαρμπαρός Σανσάλ.

“Τον μόδιστρο πρέπει να τον κλείσουν σε κελί και να τον αφήσουν εκεί να πνιγεί από τα σκ@τ@ του”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Αλισάν.
 

 

 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σανσάλ βρισκόταν στα κατεχόμενα. Ανέβασε στα social media video όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης, στα κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία για να πιεί και να γιορτάσει.

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα του Σανσάλ.

Και αυτό το πλήρωσε ακριβά. Οι τουρκοκυπριακές αρχές τον απέλασαν και όταν το βράδυ της Δευτέρας (02.01.2017), σχεδόν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης, έφτασε στο αεροδρόμιο Αττατούρκ με πτήση της Turkish Airlines, αγριεμένο πλήθος τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου και πριν καλά καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια!

Δείτε εδώ βίντεο

 

Πηγή: birgun.net

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε