Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τους διέταξαν να χωρίσουν το σπίτι με τοίχο!

Τους διέταξαν να χωρίσουν το σπίτι με τοίχο!

Αφού δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους, το δικαστήριο διέταξε το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι να χτίσουν τοίχο για να χωρίσουν το αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών υπερπολυτελές σπίτι τους.

Η 45χρονη όμως Margarita Tsvitnenko δεν μπορεί να πάει στην κρεβατοκάμαρά της επειδή η σκάλα βρίσκεται στο άλλο μισό του σπιτιού που κράτησε ο πρώην σύζυγός της Sergey. Ανέβασε φυσικά φωτογραφίες στα social media για τον εφιάλτη που ζει σπίτι της, όταν μια φίλη της παγιδεύτηκε στον πάνω όροφο από τον τοίχο που ανεγέρθηκε άξαφνα και χρειάστηκε να την απεγκλωβίσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

“Μια μέρα ο Sergey μου είπε ότι με αφήνει. Είχαμε προβλήματα και παλιότερα εξαιτίας των εξωσυζυγικών του σχέσεων. Τα ανέχτηκα όλα επειδή τον αγαπούσα και σκέφτηκα ότι θα ήταν λάθος να χωρίσω και να αφήσω τα παιδιά μας χωρίς να έχουν και τους δυο γονείς. Αλλά τελικά με άφησε και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου”.

Το δικαστήριο έβγαλε ετυμηγορία να μοιραστεί η περουσία τους 50-50. “Ήρθε ειδικός από το δικαστήριο να μετρήσει το σπίτι και να αποφασίσει πως θα χωριστούν τα δωμάτια. Η σκάλα στον δεύτερο όροφο, όπου είχαμε τα υπνοδωμάτιά μας ήταν στην πλευρά του σπιτιού που κράτησε ο πρώην σύζυγός μου και το δικαστήριο μου είπε να χτίσω δική μου σκάλα. Άσκησα έφεση και ζήτησα αναβολή μέχρι τις 7 Μαρτίου, καθώς δεν είχα χρήματα να τη φτιάξω άμεσα”.

Οι χτίστες, όπως αναφέρει η Margarit, αγνόησαν την απόφαση του δικαστηρίου που της έδινε παράταση χρόνου. “Με τον 12χρονο γιο μου τρώγαμε πρωινό όταν ήρθαν οι εργάτες σπίτι και άρχισαν να χτίζουν τον τοίχο. Ήρθε και ένας δικαστικός υπάλληλος που μου είπε ότι θα έπρεπε να είχα κατασκευάσει τη σκάλα μου μέχρι τώρα. Του έδειξα τη δικαστική απόφαση αλλά την αγνόησε και οι εργάτες συνέχισαν τη δουλειά και έχτισαν τοίχο στη μέση του σπιτιού με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανέβω στους 2 επάνω ορόφους. Ήταν σαν μια παράξενη φάρσα. Ήμασταν με τον γιο μου κάτω και μια φίλη μου κοιμόταν σε μια από τις κρεβατοκάμαρες επάνω. Εγκλωβίστηκε εκεί και δεν μπορούσε να βγει. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθαν τα σωστικά συνεργεία να τη βγάλουν.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε