Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τραγικό τέλος για την “Αμερικανίδα Μαντλίν”! Την βρήκαν νεκρή

Τραγικό τέλος για την “Αμερικανίδα Μαντλίν”! Την βρήκαν νεκρή

Νεκρή βρέθηκε η Isabel Celis, η οποία ήταν αγνοούμενη από το 2012. 

 

Η Isabel ήταν μόλις έξι ετών, όταν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο της ένα πρωινό του Σαββάτου. Ο πατέρας της που είδε τον κρεβάτι της κόρης της άδειο, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, που από τότε δεν είχε σταματήσει να ερευνά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του κοριτσιού.

Η αστυνομία της Αριζόνας, την Παρασκευή (31/03), επιβεβαίωσε ότι εντόπισε ανθρώπινα υπολείμματα σε μία απομακρυσμένη περιοχή. Οι εξετάσεις DNA έδειξαν ότι ο σκελετός ανήκει στην άτυχη 6χρονη.

Η εξαφάνιση της μικρής από την Tucson της Αριζόνας είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τα αμερικανικά Μέσα το 2012, και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να παρομοιάσουν την εξαφάνιση με αυτή της μικρής Μαντλίν, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια από πορτογαλικό θέρετρο.

Οι γονείς είχαν βάλει την 6χρονη για ύπνο στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, αλλά όταν ο μπαμπάς της πήγε να την ξυπνήσει το επόμενο πρωινό δεν την βρήκε στο κρεβάτι της. Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει τότε βρήκαν σημάδια παραβίασης στο παράθυρο της μικρής, ενώ ένας γείτονας είχε καταθέσει ότι γύρω στις 6 το πρωί είχε ακούσει ένα σκυλί να γαβγίζει δυνατά και αντρικές φωνές.
Ο σερίφης Magnus δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πτώμα της μικρής, ενώ αρκέστηκε στο να πει ότι δεν οδηγήθηκαν τυχαία στο σημείο. Πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη για την υπόθεση.

Η οικογένεια, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της είδησης έβγαλε ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους όσοι τους στήριξαν και λέγοντας ότι θέλουν να θρηνήσουν το χαμό του παιδιού τους αθόρυβα.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε