Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραγικός θάνατος 29χρονης την πρώτη μέρα διακοπών με τον αρραβωνιαστικό της

Τραγικός θάνατος 29χρονης την πρώτη μέρα διακοπών με τον αρραβωνιαστικό της

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της η 29χρονη Niamh Corrigan την πρώτη μέρα διακοπών με τον αρραβωνιαστικό της Peter Fortuna στην Ταϊλάνδη.

Οι δύο νέοι είχαν καλέσει τρίκυκλο για να επιστρέψουν το βράδυ στο ξενοδοχείο τους. Πήγαινε με 25 μίλια ανά ώρα όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Η 29χρονη έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της ενώ το τρίκυκλο πήγαινε με 25 μίλια ανά ώρα.

Ο αρραβωνιαστικός της Peter Fortuna προσπάθησε να την αρπάξει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ έκανε τα πάντα για να την επαναφέρει στη ζωή μέχρι να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο. Ούτε όμως οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν.

Το ζευγάρι είχε φτάσει στο Phuket για τον γάμο φιλικού ζευγαριού και κάλεσαν το τρίκυκλο για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο αφού γευμάτισαν το βράδυ έξω. Σε έναν απότομο και ανώμαλο δρόμο, η 29χρονη άρχισε να μην αισθάνεται καλά και θέλησε να καθίσει δίπλα στον σύντροφό της.

“Σηκώθηκε για να έρθει δίπλα μου να καθίσει. Σε εκείνο το σημείο το τρίκυκλο επιτάχυνε ξαφνικά για να ανέβει έναν απότομο λόφο και έκανε μια ξαφνική μανούβρα σε απότομη στροφή. Τότε έπεσε από το τρίκυκλο”, τόνισε ο αρραβωνιαστικός της.

Ούρλιαζε για να την επαναφέρει στη ζωή. “Η απογοήτευση και η αγωνία ήταν αφόρητη όσο περιμέναμε το ασθενοφόρο”. Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 40 λεπτά αλλά ήταν ανεπαρκώς εξοπλισμένο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο.

Ούτε όμως εκεί μπορούσε να γίνει κάτι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Phuket 2 ώρες αργότερα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν παλμό ή οποιαδήποτε ζωτικά σημάδια και κηρύχθηκε νεκρή.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε