Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραγικός θάνατος για 15 μετανάστες – Έπιασε φωτιά η αποθήκη που τους είχαν στοιβαγμένους!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Είχαν πάει στη Ρωσία για να βρουν μια καλύτερη τύχη αλλά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, σε μια αποθήκη νότια της Μόσχας.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε πυρκαγιά και 15 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο. Τα περισσότερα θύματα ήταν από το Τατζικιστάν, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Οι μετανάστες φαίνεται ότι έμεναν σε αυτοσχέδιο κατάλυμα στο πίσω μέρος του διώροφου κτιρίου που χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη φύλαξης μετάλλων σε αγορά με κατασκευαστικά υλικά.

“Ο χώρος δεν ήταν για να ζουν μέσα άνθρωποι”, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο τον Σεργκέι Γκορμπούνοφ, επικεφαλής των υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών της Μόσχας.

Είναι η πιο φονική πυρκαγιά στην Μόσχα από τον Δεκέμβριο του 2006 όταν 46 άνθρωποι που νοσηλεύονταν σε κλινική απεξάρτησης της πρωτεύουσας έχασαν την ζωή τους, μετέδωσε το Ίντερφαξ.
REUTERS
Η φωτιά ξέσπασε στην αγορά Καντσαλόφκσι, στα νότια της πρωτεύουσας, στις 5 πμ (τοπική ώρα), μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, μέσα στο χώρο του δυστυχήματος βρέθηκαν πολλά θερμαντικά σώματα, δήλωσαν πυροσβέστες, ενώ αστυνομικές πήγες είπαν στο Ίντερφαξ ότι βρεγμένα ρούχα που ήταν ακουμπισμένα στα θερμαντικά σώματα ενδεχομένως να προκάλεσαν την πυρκαγιά και επειδή ο χώρος ήταν στενός οι μετανάστες δεν κατάφεραν να διαφύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12 μετανάστες νεκροί σε αποθήκη της Μόσχας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε