Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τραγωδία! 15χρονος μαχαίρωσε 22χρονη – “Σκότωσε τον άγγελό μου”

Τραγωδία! 15χρονος μαχαίρωσε 22χρονη – “Σκότωσε τον άγγελό μου”

Συντετριμμένη η μητέρα της 22χρονης κοινωνικής λειτουργού Alexandra Mezher που δολοφονήθηκε από 15χρονο στο καταφύγιο για ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων όπου εργαζόταν. “Δεν ήταν μόνο κόρη μου, ήταν ο άγγελός μου”, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Chiméne Mezher.

Παρά τους κανόνες που θέλουν το προσωπικό να εργάζεται σε ζευγάρια, η Alexandra ήταν μόνη της τη μοιραία νυχτερινή βάρδια. Δέχτηκε την επίθεση του 15χρονου αιτούντος άσυλο μισή ώρα πριν έρθουν οι εργαζόμενοι της πρωινής βάρδιας. Είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο συγκεκριμένο κέντρο που φιλοξενεί 10 παιδιά ηλικίας 14-17 πριν από λίγους μήνες.

Η Alexandra ζούσε με τους γονείς της Boutros, 46, και Chimene Mezher, και τα μικρότερα αδέρφια της στο Boras, περίπου 40 μίλια από το Molndal. Ο πατέρας της είχε μεταναστεύσει στη Σουηδία από τη Βηρυτό στον Λίβανο το 1989 και μετά από 3 χρόνια μετακόμισαν η γυναίκα και η κόρη του. “Δεν ήταν μόνο κόρη μου. Ήταν ο άγγελός μου. Ήταν ένας δίκαιος άνθρωπος. Υπήρχαν τόσοι πολλοί που την αγαπούσαν. Ήταν η κόρη μου, η φίλη μου, ο αέρας μου. Ήταν τα πάντα. Γιατί αυτή;” είπε συντετριμμένη η μητέρα της.

Οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό της. “Είναι τόσο τρομερό. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κάνει καλό. Ήθελε να είναι καλή. Και τη δολοφόνησε ενώ έκανε τη δουλειά της. Κλάψαμε πολύ. Ήταν ένας υπέροχος και χαρούμενος άνθρωπος. Είναι λάθος των Σουηδών πολιτικών που είναι νεκρή”, δήλωσε στα σουηδικά μέσα ξάδερφός της.

Ο 15χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε στην Alexandra λίγο πριν τις 8 το πρωί, με τα υπόλοιπα παιδιά να καταφέρνουν στη συνέχεια να τον ακινητοποιήσουν. “Δύο αγόρια τον σταμάτησαν. Αν είχε την πρόθεση να βλάψε και άλλους, το απέτρεψαν”, σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Peter Adlersson. Οι αρχές της Σουηδίας μιλούν για μια κατάσταση που έχει φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν το κύμα μεταναστών που σχετίζονται με εγκληματικές πράξεις.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε