Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τραγωδία! Έπεσαν στο φρεάτιο ασανσέρ από τον 23ο όροφο – Πέθανε το μωράκι της

Τραγωδία! Έπεσαν στο φρεάτιο ασανσέρ από τον 23ο όροφο – Πέθανε το μωράκι της

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 6 εβδομάδων που έπεσε με τη μητέρα του σε φρεάτιο ασανσέρ. Η 21χρονη μητέρα περίμενε το ασανσέρ και όταν άνοιξαν οι πόρτες ενώ βρίσκονταν στον 23ο όροφο έσπρωξε το καροτσάκι χωρίς να παρατηρήσει ότι δεν υπήρχε ο ειδικός θάλαμος.

Έπεσαν έτσι 8 ορόφους και προσγειώθηκαν στην κορυφή του θαλάμου του ανελκυστήρα που βρισκόταν σταματημένος στον 15ο όροφο. Η 6 εβδομάδων Areej Ali βρέθηκε αναίσθητη από τις ομάδες διάσωσης και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, ενώ η 21χρονη μητέρα της επέζησε από την πτώση.

Οι αρχές διεξάγουν πλέον έρευνες στο συγκρότημα διαμερισμάτων Sea Rise II στο Coney Island αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. “Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Πριν από 4-5 ώρες πήρα το ασανσέρ και όλα ήταν καλά. Έβλεπα την οικογένεια συνέχεια” δήλωσε ένοικος του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η μητέρα γνώριζε πως το ασανσέρ ήταν εκτός λειτουργίας ή αν οι υπεύθυνοι είχαν βγάλει σχετική ανακοίνωση καθώς γίνονται εργασίες στο συγκρότημα διαμερισμάτων.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε