Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραγωδία! Ξεκληρίστηκε 5μελής οικογένεια – Έπεσαν με αυτοκίνητο σε λίμνη

Τραγωδία! Ξεκληρίστηκε 5μελής οικογένεια – Έπεσαν με αυτοκίνητο σε λίμνη

Τραγικό θάνατο βρήκε 5μελής οικογένεια όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος πατέρας έπεσε σε λίμνη στην Αριζόνα. Εκτός από τον νεαρό Glenn Edward Baxter, φρικτό θάνατο βρήκαν η 25χρονη γυναίκα του Danica και τα 3 τους παιδιά.

Μάρτυρες και αστυνομικοί βούτηξαν στα θολά νερά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ανέσυραν το ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά, τον 2χρονο Nazyiah και την 1 έτους Zariyah. Μεταφέρθηκαν αναίσθητοι στο νοσοκομείο όπου αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός τους. Μετά από έρευνες των αστυνομικών, ανακάλυψαν ότι έλειπε ένα ακόμα παιδί και σχεδόν 9 ώρες αργότερα ανακάλυψαν την πρωτότοκη κόρη τους, την 3χρονη Reighn, που ήταν ακόμα δεμένη στο κάθισμα του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος του βυθισμένου οχήματος.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το αυτοκίνητα με τα φώτα ανοιχτά στο ανάχωμα. Αργότερα άκουσαν την πτώση του και είδαν το όχημα αναποδογυρισμένο στο νερό. Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν τι προκάλεσε ή τι οδήγησε στην πτώση του οχήματος. Ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία, ενώ θα κάνουν και τοξικολογικές εξετάσεις στον 27χρονο πατέρα.

Πηγή: nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε