Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραγωδία! Μια 15χρονη πίσω από τη σφαγή 42χρονου – Νόμιζε ότι ήταν παιδόφιλος

Τραγωδία! Μια 15χρονη πίσω από τη σφαγή 42χρονου – Νόμιζε ότι ήταν παιδόφιλος

Ένα 15χρονο κορίτσι ήταν ο ιθύνων νους της φρικτής δολοφονίας του 42χρονου οδηγού φορτηγού Darren Kelly. Η ανήλικη έπεισε μια συμμορία εφήβων να τον σκοτώσουν πιστεύοντας ότι είναι παιδόφιλος.

Ο άτυχος Darren Kelly μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου κοντά στο σπίτι του στο Έσεξ τον περασμένο Οκτώβριο. Οι εισαγγελείς ανέφεραν πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως ήταν παιδεραστής, με την έρευνα να βρίσκει στις online συνομιλίες του πως έψαχνε για σύντροφο άνω των 45 ετών.

Για τη δολοφονία του κατηγορούνται τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και η 15χρονη. Η εισαγγελέας Crispin Aylett είπε στο δικαστήριο πως η 15χρονη είχε ξεκινήσει προσωπική εκστρατεία κατά των παιδόφιλων.

Η 16χρονη σήμερα κοπέλα είχε κανονίσει παλιότερα ραντεβού με δύο άντρες στο διαδίκτυο με την ελπίδα να συλληφθούν. Όταν μίλησε με τον Darren Kelly μέσω της εφαρμογής Whisper είχε χάσει την πίστη της στη δικαιοσύνη και την αστυνομία.

“Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ακριβώς το αντίθετο”, δήλωσε η εισαγγελέας αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να ήταν παιδόφιλος. “Η 15χρονη υποκίνησε την επίθεση, παροτρύνοντας τη συμμορία να επιτεθεί στον 42χρονο που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο. Τους είπε πως είναι παιδεραστής και έτσι τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στον δρόμο”.

Μετά τα προηγούμενα ραντεβού της με έναν 23χρονο και έναν 67χρονο, που γνώρισε στο facebook, οι αρχές τη ρώτησαν γιατί κανόνισε να συναντηθεί μαζί τους. “Επειδή είναι ανώμαλοι και δεν βλέπω κανέναν άλλο να κάνει τίποτα για αυτό”, είπε στους αξιωματικούς. Ο 20χρονος Chris Carroll, δύο 17χρονοι και η 15χρονη αρνούνται τον φόνο.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε