Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραγωδία! Πέθανε ο 18χρονος γιος της από έκσταση – Είχε πεθάνει και ο 19χρονος γιος της με τον ίδιο τρόπο

Τραγωδία! Πέθανε ο 18χρονος γιος της από έκσταση – Είχε πεθάνει και ο 19χρονος γιος της με τον ίδιο τρόπο

Συντετριμμένη η 43χρονη Linda Thomson μετά τον θάνατο του 18χρονου γιου της Declan Thomson. Αγωνιζόταν να ξεπεράσει τον χαμό του 19χρονου γιου της που πέθανε πριν από ένα χρόνο.

Ο 18χρονος κατέρρευσε στο πάρτι γενεθλίων του αφού πήρε ένα χάπι έκσταση. Με τον ίδιο τρόπο είχε πεθάνει πριν από ένα χρόνο και ο αδερφός του. “Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το περνάω ξανά” ήταν τα λόγια της συντετριμμένης μητέρας.

Η 43χρονη αποκάλυψε ότι ο μικρότερος γιος της δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του, όπως και η οικογένεια. “Δεν είχε περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που κηδέψαμε τον Dean και τώρα θα κηδέψουμε δίπλα του τον αδερφό του. Μας ήρθαν όλες οι αναμνήσεις από αυτό που συνέβη στον Dean. Δεν το είχαμε ξεπεράσει και τώρα πρέπει να αντέξουμε και αυτό”.

“Χίλιες λέξεις δεν θα σε φέρουν πίσω. Το ξέρω γιατί προσπάθησα. Ούτε με χιλιάδες δάκρυα. Το ξέρω γιατί προσπάθησα. Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου”, ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η 43χρονη δεν αντέχει να γυρίσει σπίτι όπου όλα τα δώρα του 18χρονου για τα γενέθλιά του έχουν παραμείνει κλειστά.

Declan Thomson

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε