Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραγωδία! Θα τη χώριζε για μοντέλο και τον σκότωσε με 6 σφαίρες

Τραγωδία! Θα τη χώριζε για μοντέλο και τον σκότωσε με 6 σφαίρες

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, ερωτικό θρίλερ κατά προτίμηση. Κι όμως είναι πραγματικό περιστατικό που συνέβη σε πολιτεία της Αμερικής και είδε το φως της δημοσιότητας.

Η αγάπη τελικά μπορεί να σε φτάσει στα άκρα, και να σε οδηγήσει μέχρι και σε ισόβια φυλάκιση. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη νεαρή Shayna Hubers η οποία δεν μπόρεσε να δεχθεί πως ο σύντροφός της, Ryan Poston ήθελε να χωρίσουν.

Από την αρχή της γνωριμίας του, ο Ryan δεν έβλεπε τη σχέση του με την Shayna ως κάτι σοβαρό. Αυτό ανέφερε στους φίλους του και στους δικούς του. Από την πρώτη στιγμή είχε κουραστεί, αλλά δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει και να την πληγώσει.

Ίσως η επιθυμία αυτή του 29χρονου Ryan, δεν οδηγούσε τη νεαρή Shayna στη δολοφονία. Εάν απλώς ο φίλος της ήθελε να βάλει τέλος στη σχέση τους, ίσως να το δεχόταν. Όμως, ένα νεαρό μοντέλο, η Audrey Bolte, με τον τίτλο από καλλιστεία Miss Ohaio 2012, είχε σαγηνεύσει τον άτυχο Ryan και για τα μάτια της σκόπευε να βάλει τέλος στη σχέση του με την Shayna. Αυτό, ήταν αρκετό για να εξοργίσει την 21χρονη.

Όχι απλά να την εξοργίσει, αλλά να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει 6 φορές, με χαριστική την τελευταία βολή στο πρόσωπο, τον άτυχο Ryan.

Στην αρχή, η κοπέλα ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα, μετά από επίθεση του Ryan. Μαρτυρία από την πλευρά του πατριού του θύματος, όμως, επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη επιθυμία περί ψυχρής δολοφονίας. Όπως δήλωσε στο δικαστήριο, το προηγούμενο βράδυ του φονικού, ο Ryan ανέφερε στον πατριό του ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη σχέση του με τη Shayana, και παράλληλα του είπε για το ραντεβού που είχε κανονίσει στη συνέχεια με το γνωστό μοντέλο που του είχε κλέψει την καρδιά.

Στα περισσότερα εγκλήματα πάθους, την ώρα της απολογίας, έχουμε συνηθίσει να ακούμε τους κατηγορούμενους μετανιωμένους για τις φρικτές πράξεις που έκαναν. Η Shayana, ούτε αυτή τη στιγμή, φέρθηκε λογικά. Στο δικαστήριο, μπροστά στους ενόρκους, ρωτούσε για τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές, “Επιτρέπεται το κινητό; Μπορείς να κάνεις μπάνιο;”.

Και το πρόστιμο; 1 δισεκατομμύριο, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια της δίκης, η νεαρή μελαχρινή δήλωνε πως του έδωσε τη χαριστική βολή, γιατί τον έβλεπε που υπέφερε και ήθελε να τον βοηθήσει. Παράλληλα, αρνιόταν τις κατηγορίες, αλλά οι ένορκοι στο τέλος την κατηγόρησαν με το έγκλημα φόνου πρώτου βαθμού, στηριζόμενοι στις έξι σφαίρες.

Καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλακή χωρίς κανένα ελαφρυντικό, με την οικογένεια του θύματος να είναι προφανώς καταρρακωμένη, δηλώνοντας πως καμία ποινή δε θα φέρει πίσω τον Ryan.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε