Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τραγωδία! Την έκλεισαν στο ασανσέρ και πέθανε από δίψα – Απελπισμένες γρατζουνιές στις πόρτες

Τραγωδία! Την έκλεισαν στο ασανσέρ και πέθανε από δίψα – Απελπισμένες γρατζουνιές στις πόρτες

Αρκετοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας μετά τον θάνατο μιας 43χρονης που παγιδεύτηκε σε ανελκυστήρα. Οι εργαζόμενοι είχαν κόψει την παροχή ρεύματος για ένα μήνα.

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ όταν οι εργάτες συντήρησης διέκοψαν την παροχή ρεύματος χωρίς να ελέγξουν αν υπήρχε κάποιος μέσα. Είχαν κληθεί για να επισκευάσουν κάποια προβλήματα στη βόρεια πόλη Xi’an, στην Κίνα, στα τέλη Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές έκλεισαν την παροχή ρεύματος φωνάζοντας αν βρίσκεται κάποιος μέσα. Το ασανσέρ είχε κολλήσει μεταξύ 10ου και 11ου ορόφου και οι εργάτες σταμάτησαν τις εργασίες για τις διακοπές του νέου έτους. Επέστρεψαν στις αρχές Μαρτίου και ανακάλυψαν το πτώμα και τα απελπισμένα σημάδια της γυναίκας στο εσωτερικό του ανελκυστήρα.

Διαπιστώθηκε μετά από έρευνα πως ο θάνατος της 43χρονης οφειλόταν σε σοβαρό σφάλμα της εταιρείας συντήρησης. Η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη της στο κτίριο, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν πως έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις για ανθρωποκοτονία από αμέλεια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε