Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία στην περιοδεία της Λάουρα Παουζίνι – BINTEO

Τραγωδία στην περιοδεία της Λάουρα Παουζίνι – BINTEO

Ένας εργάτης 31 ετών έχασε την ζωή του όταν κατέρρευσε μέρος της σκηνής σε περιοδεία της τραγουδίστριας Λάουρα Παουζίνι

 Ο Ματτέο Αρμελίνι, ένας εργάτης τριάντα ενός ετών έχασε την ζωή του στο παλέ ντε σπόρ του Ρέτζιο Καλάμπρια όταν ξαφνικά, η μεταλλική σκηνή που βοηθούσε να στηθεί, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος εργάτης, ο οποίος καταγόταν από την Ρώμη «καταπλακώθηκε από τη μεταλλική δομή που βρισκόταν πάνω από τη σκηνή και η οποία υποχώρησε ξαφνικά».

    Τα βαριά μεταλλικά δοκάρια και οι σωλήνες τραυμάτισαν θανάσιμα τον Αρμελίνι, ενώ άλλοι δυο εργάτες που τραυματίσθηκαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Καλαβρίας και πρόκειται να πάρουν εξιτήριο σ’ ένα μήνα περίπου.

    «Όλα έγιναν μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο, βρέθηκα κάτω τραυματισμένος και δεν κατάλαβα ούτε πως συνέβη, νόμιζα ότι ήταν σεισμός» δήλωσε ένας από τους δυο εργάτες που εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Οι έρευνες θα πρέπει τώρα να εξακριβώσουν αν το τραγικό συμβάν οφείλεται στο ότι το παρκέ του παλέ ντε σπόρτ «Παλακαλαφιόρε» δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος της όλης δομής, ή αν έγιναν λάθη στη συναρμολόγηση και σύνδεση των σωλήνων που χρησιμοποιούνταν ως «κορνίζα» της όλης σκηνής.

    Η γνωστή Ιταλίδα ποπ- σταρ, γράφει στην επίσημη ηλεκτρονική πύλη της ότι «πρόκειται για ένα ολικό, φοβερό πένθος». «Είναι κάτι το σπαραχτικό. Εμείς που είμαστε η οικογένειά σου, σε κάθε περιοδεία, υποκλινόμαστε και σε χαιρετάμε. Γειά σου Ματτέο» προσθέτει η Λάουρα Παουζίνι, στην σελίδα της, στον κοινωνικό ιστό Facebook.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε