Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τραμπ: 8χρονη πέθανε με εντολή του – “Μαμά μην στενοχωριέσαι για μένα” [vids]

Τραμπ: 8χρονη πέθανε με εντολή του – “Μαμά μην στενοχωριέσαι για μένα” [vids]

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε τις άγριες διαθέσεις του με το “καλημέρα”! Απαγόρευσε σε πρόσφυγες και μετανάστες την είσοδο στις ΗΠΑ και έδωσε εντολή για στρατιωτική επιχείρηση στην Υεμένη. Τραγικό αποτέλεσμα, ένα 8χρονο κοριτσάκι να χάσει τη ζωή του και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο, αφού επί δυο ώρες αιμορραγούσε μέχρι τελικά να ξεψυχήσει.

Η μικρή Nawar Al-Awlaki, όπως αποκάλυψε ο παππούς του, χτυπήθηκε στο κεφάλι. Ήταν πεσμένη και τα αίματα έτρεχαν ποτάμι… Η μητέρα της έτρεξε δίπλα της και περίμενε βοήθεια για να σωθεί το παιδί της.

Το κοριτσάκι έχανε αίμα ενώ έλεγε στη μαμά της να μην στενοχωριέται για εκείνη. Μετά από δυο ώρες που έδινε άνιση μάχη με το θάνατο, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο πατέρας του κοριτσιού, ονόματι Anwar al-Awlaki, που είχε γεννηθεί στο Λας Κρούσες στο Νέο Μεξικό, είχε σκοτωθεί το 2011 μετά από αμερικανικές επιδρομές. Ο ίδιος φέρεται να ήταν από τα ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Πάντως στην επιχείρηση του Τραμπ, τη ζωή του έχασε και ο 36χρονος Ουίλιαμ «Ράιν» Όουενς, μέλος των επίλεκτων δυνάμεων (SEAL) από το Ιλινόις. Μάλιστα, στην κηδεία του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παραστεί μαζί με την κόρη του Ιβάνκα Τραμπ.

Εντολή Τραμπ για επιδρομή στην Υεμένη – Ένας νεκρός στρατιώτης

Πηγή: independent 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε