Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραμπ: Αγκαλιές και φιλιά με την Μελάνια – Φωτιά στα κόκκινα η Πρώτη Κυρία [pics, vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Ένας άλλος Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε την Παρασκευή όπου ταξίδεψε στο Mar-a-Lago στο Palm Beach της Φλόριντα και τον περίμενε η Μελάνια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ την αγκάλιασε, την έπιασε από το χέρι και περπάτησαν μαζί ενώ της άνοιξε την πόρτα του αμαξιού για να… περάσει πρώτη! Και εκείνη όμως άφησε την… ξινίλα της στο σπίτι και έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα της που άφηνε ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα πόδια της.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά από την ορκωμοσία του συζύγου τους, που η αλήθεια είναι ότι δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Μελάνια, αυτή τη φορά, χαμογελούσε συνέχεια (συνέβη και αυτό) ενώ ντύθηκε φουλ στα κόκκινα. Άφησε τα ψηλοτάκουνα της στην ντουλάπα της και φόρεσε ένα μίνι φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα – χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας – πόδια της. Το φόρεμα συνδύασε με κόκκινες μπαρέτες και ίδιου χρώματος τσάντα.

Όταν προσγειώθηκε το Air Force One εκείνη έσπευσε να υποδεχτεί τον σύζυγο της τον οποίο είχε να δει περίπου δυο εβδομάδες. Εκείνος κατέβηκε, την έπιασε από τη μέση και της έδωσε ένα… τρυφερό (!) φιλί. Στην συνέχεια περπάτησαν πλάι πλάι για να βρεθούν κοντά στους δημοσιογράφους αλλά και στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχθεί τον Τραμπ.

Το πλήθος ζητωκραύγαζε για τον Ντόναλντ Τραμπ, παρά το γεγονός ότι μέσα σε μία εβδομάδα ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να κάνει όλο τον πλανήτη άνω κάτω με την υπογραφή του αντιμεταναστευτικού διατάγματος προκαλώντας διαδηλώσεις και οργή εντός και εκτός συνόρων των ΗΠΑ.

Εκείνος είπε στο πλήθος: “Σας το είπα ότι θα γίνω Πρόεδρος των ΗΠΑ”. Μετά από τις δηλώσεις του, προχώρησε μαζί με την σύζυγο του στο προεδρικό αμάξι, όπου συνέβη το απίστευτο! Εκείνος, της άνοιξε την πόρτα για να μπει πρώτη.

Φαίνεται πως έβαλε μυαλό μετά από το κράξιμο που “έφαγε” όταν κατά την είσοδο του Πρώτου ζευγαριού στον Λευκό Οίκο, εκείνος προχώρησε και άφησε πίσω του την Μελάνια.

Ντόναλντ και Μελάνια θα δώσουν το “παρών” στο χορό του “Ερυθρού Σταυρού” που θα γίνει στο Palm Beach. Μάλιστα, πρόκειται για μία από τις πιο σπουδαίες κοινωνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. Οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 700, ενώ την τελευταία δεκαετία η οικογένεια Τραμπ δίνει το “παρών”.

Μεταξύ των καλεσμένων είναι και έξι πρεσβευτές των ΗΠΑ. Πρόκειται για τους πρεσβευτές σε: Ελβετία, Ιταλία, Κολομβία, Αφγανιστάν, Περού και Ιορδανία. Οι ΗΠΑ έχουν συνάψει διμερείς εμπορικές συμφωνίες με την Κολομβία και το Περού, ενώ διατηρούν στρατιωτική παρουσία στο Αφγανιστάν.

Ωστόσο, και γαλαζοαίματοι θα παρευρεθούν στον χορό. Ανάμεσα τους θα είναι ο Πρίγκηπας Charles και η πριγκίπισσα Camilla της ιταλικής δυναστείας Bourbon, ο Δούκας και η Δούκισσα του Marlborough, ο πρίγκιπας Charles Philippe και η πριγκίπισσα Diana d’Orleans, κ.α.

Μελάνια Τραμπ: “Ίσως δεν μετακομίσει ποτέ στον Λευκό Οίκο”

Το πάρτι αναμένεται να κοστίσει περίπου 400 χιλιάδες δολάρια ενώ οι δωρεές για τον Ερυθρό Σταυρό υπολογίζεται ότι θα φτάσουν τα 950 χιλιάδες δολάρια.

Πηγή: Dailymail – Φωτο: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε