Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τραμπ: Έγινε παγκοσμίως ρεζίλι – Πλαστογράφησε εξώφυλλο του περιοδικού Time

Τραμπ: Έγινε παγκοσμίως ρεζίλι – Πλαστογράφησε εξώφυλλο του περιοδικού Time

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πραγματικά, μοιάζει να είναι… “ασταμάτητος” και όπως όλα δείχνουν θα μας χαρίσει ακόμα πολλές στιγμές ρεζιλέματος. Αυτή τη φορά, αποκαλύφθηκε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις, έχει πλαστογραφήσει εξώφυλλο του περιοδικού TIME.

Εξώφυλλα του Time διακοσμούν τους τοίχους πέντε γκολφ κλαμπ του Ντόνλαντ Τραμπ και πλασάρονται ως αληθινά αλλά δεν είναι. Και αυτό γιατί στο ψεύτικο εξώφυλλο, που έχει ημερομηνία 1η Μαρτίου 2009, ο Τραμπ ποζάρει σοβαρός με τα χέρια σταυρωμένα.

Η λεζάντα αναφέρεται στο reality show «The Aprrentice» που έκανε διάσημο τον Τραμπ, πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. “Ντόναλντ Τραμπ: Το ‘Apprentice’ είναι μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία!” γράφει στο εξώφυλλο.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και το ίδιο το περιοδικό τονίζοντας πως δεν πρόκειται για αυθεντικό εξώφυλλο και μάλιστα ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να τα αποσύρει από όπου το έχει κρεμάσει. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Τime, το πρόσωπο στο πραγματικό φύλλο Μαρτίου ήταν η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ.

Να σημειωθεί ότι ο Τραμπ έγινε εξώφυλλο στο Time μια φορά πριν μπει στην πολιτική, τον Ιανουάριο του 1989, ως επιχειρηματίας της Νέας Υόρκης, και μια τον Δεκέμβριο του 2016 που ήταν το πρόσωπο της χρονιάς.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε