Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ – Συγκλονίζουν οι Ελληνίδες φοιτήτριες: ‘Έτσι ζήσαμε το χτύπημα”

Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ – Συγκλονίζουν οι Ελληνίδες φοιτήτριες: ‘Έτσι ζήσαμε το χτύπημα”

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες δυο Ελληνίδων για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Μεγάλη Βρετανία. Οι νεαρές, οι οποίες σπουδάζουν στην Αγγλία μετέφεραν τον εφιάλτη της τρομοκρατίας όπως τον βίωσαν, χθες το βράδυ που μία έκρηξη βόμβας στέρησε τη ζωή σε 22 αθώες ψυχές.

Η Άννα, η οποία ήταν στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε που αιματοκύλησαν οι τζιχαντιστές, μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live της Τατιάνας Στεφανίδου στο Έψιλον. “Ήταν  απλά σοκαριστικό. Εκεί που σηκωθήκαμε όλοι, μόλις είχε τελειώσει η συναυλία, ένα λεπτό είχε περάσει και ξαφνικά ακούστηκε ένας μεγάλος ήχος, η έκρηξη και πανικοβληθήκαμε όλοι” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όταν καλείται να περιγράψει τα όσα είδε μετά την τρομκρατική επίθεση, η Άννα χάνει τα λόγια της… δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περιγράψει τις σκληρές εικόνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη της.

Η Ειρηάννα από την άλλη, σπουδάζει και αυτή στην Αγγλία και μένει σχεδόν δίπλα από την Manchester Arena. Όπως λέει είδε ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι ενώ μία μέρα μετά το φάντασμα της τρομοκρατίας πλανάται ακόμα πάνω από την Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε τα όσα είπαν τα δυο κορίτσια στο βίντεο

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε