Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τρόμος για την αποφυλάκιση 80χρονης “μαύρης χήρας”! “Παραμένει επικίνδυνη” προειδοποιεί η αστυνομία!

Φωτό twitter / @HfxRegPolice
Φωτό twitter / @HfxRegPolice

Οι αρχές του Καναδά προειδοποίησαν σήμερα τους κατοίκους του Χάλιφαξ για την αποφυλάκιση μιας 80χρονης γυναίκας η οποία, όπως υποστηρίζουν, παραμένει αμετανόητη εγκληματίας “υψηλού κινδύνου” παρά την ηλικία της και το γεγονός ότι έχει εκτίσει πολλά χρόνια σε καναδικές και αμερικανικές φυλακές επειδή δολοφόνησε ή “έγδυσε” τους συζύγους και τους εραστές της.

Η Μελίσα Αν Σέπαρντ αποφυλακίστηκε υπό όρους και η αστυνομία του Χάλιφαξ εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση προειδοποιώντας τους κατοίκους της πόλης για “την παρουσία της στην κοινότητα”. Η “μαύρη χήρα“, όπως την αποκαλούν στον Καναδά, απαγορεύεται να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, την “πηγή” όπου τα τελευταία χρόνια έβρισκε τα θύματά της.

 

Τα υπόλοιπα… δεν πρέπει

Δεν επιτρέπεται επίσης να έρθει σε επαφή με τις οικογένειές τους, ούτε να συνάψει ερωτικές σχέσεις με οποιονδήποτε αν προηγουμένως δεν ενημερωθεί η αστυνομία ώστε να επικοινωνήσει με τη νέα “κατάκτησή” της! Η αστυνομία υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα “υποτροπής” της ηλικιωμένης γυναίκας.

Μία από τις καταδίκες της αφορούσε τον φόνο του πρώην συζύγου της, του Γκόρντον Στιούαρτ, το 1991: αφού τον νάρκωσε, τον πάτησε με το αυτοκίνητό της!

Η Σέπαρντ συνελήφθη το 2012 αφού προσπάθησε να δηλητηριάσει τον τελευταίο σύζυγό της, τον Φρεντ Γουίκς, 75 ετών, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους. Είχε ήδη περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, στις ΗΠΑ και στον Καναδά, για ανθρωποκτονίες, κλοπές και χρήση πλαστών εγγράφων. Μία από τις καταδίκες της αφορούσε τον φόνο του πρώην συζύγου της, του Γκόρντον Στιούαρτ, το 1991: αφού τον νάρκωσε, τον πάτησε με το αυτοκίνητό της.

Αφού εξέτισε την εξαετή ποινή κάθειρξης που της επιβλήθηκε, μετακόμισε στη Φλόριντα όπου γνώρισε τον Ρόμπερτ Φρίντριχ. Παντρεύτηκαν το 2000, όμως η υγεία του συζύγου πολύ γρήγορα άρχισε να φθίνει, όπως άλλωστε και ο τραπεζικός λογαριασμός του. Πέθανε το 2002 από καρδιακή προσβολή αλλά η Σέπαρντ δεν πένθησε για πολύ. Λίγο μετά, γνώρισε μέσω του διαδικτύου τον 73χρονο Άλεξ Στρατηγό. Την ημέρα που εγκαταστάθηκε στο σπίτι του, εκείνος εισήχθη στο νοσοκομείο φέροντας διάφορα τραύματα στο σώμα και το κεφάλι. Ακολούθησαν άλλες επτά νοσηλείες μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Η “μαύρη χήρα” ξαναβρέθηκε στη φυλακή, αυτή τη φορά στη Φλόριντα, όταν στον οργανισμό του συντρόφου της εντοπίστηκε ένα ελάχιστα γνωστό ναρκωτικό. Στο μεταξύ, ο τραπεζικός λογαριασμός του είχε αδειάσει.

Η Σέπαρντ αποφυλακίστηκε πέντε χρόνια αργότερα, το 2009 και απελάθηκε αμέσως στον Καναδά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε