Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρόμος για τουρίστες στα 1.000 μέτρα! Ράγισε γυάλινη γέφυρα στην Κίνα

Τρόμος για τουρίστες στα 1.000 μέτρα! Ράγισε γυάλινη γέφυρα στην Κίνα

Πανικός για πλήθος τουριστών που διέσχιζαν τη γνωστή γυάλινη γέφυρα Yuntaishan στην Κίνα όταν είδαν ξαφνικά να ραγίζει το γυαλί κάτω από τα πόδια τους. Το αίσθημα δέους για τη μαγική θέα του τοπίου από τη γέφυρα κατά μήκος του βουνού Yuntai και ύψος 1.000 μέτρων από το έδαφος, μετατράπηκε στιγμιαία σε τρόμο.

“Φώναξα δυνατά “είναι ραγισμένο, πραγματικά ράγισε”. Στη συνέχεια έσπρωξα τους ανθρώπους μπροστά μου να προχωρήσουν. Ήμουν τρομοκρατημένος” ανέφερε τουρίστας. Ένα μέλος από το προσωπικό, φώναξε με τη σειρά του πως πράγματι το γυαλί ράγισε λόγω του ότι έπεσε βαρύ φορτίο πάνω στη γέφυρα. Αμέσως ακολούθησαν δονήσεις, ενώ το γυαλί άρχισε να θρυμματίζεται. 

Η γέφυρα, που άνοιξε στις 5 Οκτωβρίου, έκλεισε για το κοινό ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές. Σε δήλωση που κυκλοφόρησε στην Λαϊκή Ημερησία της Κίνας, η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή της γέφυρας φέρεται να είπε ότι η ρωγμή προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο που έπεσε πάνω στο γυαλί, αλλά η ασφάλεια είναι αδιαμφισβήτητη καθώς υπάρχουν τρία στρώματα γυαλιού. Όλοι αναμένουν, λοιπόν, την επανέναρξη λειτουργίας της.

 

Πηγή: Cctv-america.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε