Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τρόμος και αίμα στον αέρα! Απίστευτες αναταράξεις – 6 τραυματίες σε πτήση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμος και αίμα στον αέρα! Απίστευτες αναταράξεις – 6 τραυματίες σε πτήση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Thai Airways που εκτελούσε το δρομολόγιο Τζακάρτα – Μπανγκόκ από τις απίστευτα δυνατές αναταράξεις. Πέντε μέλη του πληρώματος και ένας επιβάτης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι εικόνες από το Boeing 777, όπου επέβαιναν 72 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος, αποτυπώνουν τις σκηνές τρόμου που έζησαν στον αέρα. Ένα κάθισμα μέσα στα αίματα, μάσκες οξυγόνου και σκουπίδια στο πάτωμα και τρομοκρατημένοι επιβάτες.

Ο επιβάτης, σύμφωνα με το site ειδήσεων khaosod, εκτινάχτηκε στον αέρα και χτύπησε το κεφάλι του επειδή δεν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας. Το κάθισμά του ήταν μέσα στα αίματα, όπως φαίνεται από φωτογραφία που τράβηξε μέλος του πληρώματος Kru P’Birth και ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook.

“Είχε μια πολύ μεγάλη πληγή στο κεφάλι του. Το πλήρωμα ρωτούσε αν υπήρχε κάποιος γιατρός ανάμεσά μας. Δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση για αναταράξεις οπότε οι περισσότεροι δεν φορούσαν τη ζώνη ασφαλείας τους”, δήλωσε η 39χρονη SarahJayne Edwards που ταξίδευε με την κορούλα της AsiaLilly. Τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που έγραφε τι εκτυλισσόταν στον σύζυγό της σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι κακό.

“Μόλις προσγειωθήκαμε. Ήταν η πιο τρομακτική πτήση της ζωής μου! Υπήρχαν φοβερές αναταράξεις. Κάποιοι χτύπησαν στο κεφάλι. Ήταν τόσο τρομακτικό. Άρπαξε την AsiaLilly και την αγκάλιασα. Της είπα πως χτυπήσαμε ένα ουράνιο τόξο και θα ήταν σαν να βρισκόμαστε σε τρενάκι λούνα παρκ. Πόνεσε η καρδιά μου όταν μου είπε “μαμά φοβάμαι”, έγραψε στον άντρα της μετά την προσγείωση της πτήσης.

Ο πρόεδρος της Thai Airways Charamporn Jotikasthira ζήτησε συγγνώμη στους επιβάτες. “Η εταιρεία έχει καταβάλει το κόστος ιατρικής περίθαλψης για τους επιβάτες και το προσωπικό που τραυματίστηκε. Όλοι όσοι τραυματίστηκαν στο αεροπλάνο έχουν βγει από το νοσοκομείο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε