Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Οι σοκαριστικές εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου [pics]

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Οι σοκαριστικές εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου [pics]

Λίγες ώρες μετά το φονικό τροχαίο και οι σοκαριστικές εικόνες από το τραγικό δυστύχημα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

“Γόνος Έλληνα εκατομμυριούχου τρακάρει την πόρσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, 4 νεκροί”, “Η ανατριχιαστική στιγμή που 4 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο γιος Έλληνα εκατομμυριούχου, μια μητέρα και ένα παιδί σκοτώνονται από τεράστια έκρηξη όταν η πόρσε του όργωσε το αυτοκίνητό τους”, “Τέσσερις νεκροί μετά από τη σύγκρουση πόρσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο”, είναι ορισμένοι από τους τίτλους που επέλεξαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για το τραγικό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.

Οι σοκαριστικές εικόνες από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας παίζουν σε όλα τα διεθνή δημοσιεύματα που εστιάζουν και στον 24χρονο Γιώργο Βακάκη, γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Αναφέρουν μάλιστα πως θεωρούνταν ο μελλοντικός κύριος κληρονόμος της αυτοκρατορίας του πατέρα του που εκτείνεται σε πάνω από 80 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, 52 εκ των οποίων στην Ελλάδα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε