Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στην “καρδιά” του Παρισιού – Τουλάχιστον 4 τραυματίες [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ένα διώροφο τουριστικό λεωφορείο έπεσε, γύρω στις 12.30 τοπική ώρα (13.30 ώρα Ελλάδας), πάνω στο τοίχωμα της σήραγγας της γέφυρας Αλεξάνδρου Γ’, στην “καρδιά” του Παρισιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 4 άνθρωποι, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία και τους πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ένας εκ των 4 τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
Αστυνομική πηγή έκανε λόγο, από την πλευρά της, για τέσσερις ελαφρά τραυματίες. Τουλάχιστον 18 άνθρωποι “εμπλέκονται” σε αυτό το ατύχημα.

Φωτογραφία: Reuters

Σύμφωνα με μια πηγή από την αστυνομία, το διώροφο λεωφορείο, που δεν ακολουθούσε τη συνηθισμένη του διαδρομή, πήγε από την οδό Reine, κατά μήκος του Σηκουάνα, καθώς οι αρχές είχαν εκτρέψει την κυκλοφορία κάνοντας προσομοίωση για την “Ολυμπιακή Ημέρα”, στη γαλλική πρωτεύουσα.
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, η εταιρεία τουριστικών μεταφορών Big Bus επιβεβαίωσε ότι ένα από τα λεωφορεία της ενεπλάκη στο ατύχημα, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Η Big Bus διοργανώνει επισκέψεις στα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα στο Παρίσι, με τα κόκκινα ανοικτά λεωφορεία που προσφέρουν πανοραμική θέα της πρωτεύουσας της Γαλλίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε